- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDMeta CEO'su Mark Zuckerberg internette zarar gören çocukların ailelerinden özür diledi

Meta CEO’su Mark Zuckerberg internette zarar gören çocukların ailelerinden özür diledi

- Advertisement -spot_img

Dünyanın en büyük sosyal medya şirketlerinin başlarındaki isimler, bugün ABD Kongresi’nde senatoya ifade vermek için toplandı.

Duruşmanın konusu ise çocukların bu platformlardaki güvenliği. Katılan patronlar arasında Meta CEO’su Mark Zuckerberg, TikTok CEO’su Shou Zi Chew, X CEO’su Linda Yaccarino, Snapchat’in kurucusu Evan Spiegel ve Discord’un başındaki Jason Citron gibi isimler var.

Senatör Josh Hawley, Meta’nın sahibi olduğu Instagram gibi platformlarda çocukların gördüğü zararlardan ve istismarlardan bahsetti. Hawley, bu konuda hiçbir adım atılmadığını ve hiç kimsenin kovulmadığını söylerken salonda istismar mağduru olan çocukların ailelerinin olduğunu belirtti. Senatör, sonrasında Zuckerberg’e özür dilemesi için baskı kurdu.

Mark Zuckerberg, bunun ardından arkasını dönerek mağdurların aileleriyle yüzleşti. Milyarder iş insanı ayağa kalktı ve tüm ailelerden özür diledi. Devamında ise ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ekledi:

“Başınıza gelen her şey için özür dilerim. Kimse ailenizin çektiği acıları yaşamamalı. Bu yüzden bu kadar çok yatırım yapıyoruz ve hiç kimsenin sizin yaşadığınız şeyleri yaşamadığından emin olmak için sektör çapında çaba göstermeye devam ediyoruz.”

Video: https://youtu.be/nYLZaCupxrs

Kaynak: webtekno
Video Kaynak: ABC 7 Chicago / YouTube

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz