- Advertisement -spot_img
Ana SayfaSEYAHATAnadolu Jet İsmini AJet Alarak Değiştirdi

Anadolu Jet İsmini AJet Alarak Değiştirdi

- Advertisement -spot_img

Anadolu Jet ismini AJet olarak değiştirdi! AnadoluJet, 2024 yılı mart sonu itibarıyla Türk Hava Yolları’nın yüzde yüz iştiraki olarak “AJet Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi” adı altında operasyonlarını icra etmeye başlayacak. Bu yeni markalaşma, AnadoluJet’in pazardaki rekabetçi konumunu güçlendirme ve ülkemizin turizmine ve ekonomisine daha fazla katkı sağlama hedefiyle gerçekleştiriliyor.

AnadoluJet, 2008 yılında THY’nin bir alt markası olarak kuruldu. Kurulduğu günden bu yana, “Uçmayan Kalmasın” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanındaki şehirleri birbirine bağlayan, düşük maliyetli bir havayolu olarak hizmet verdi. AnadoluJet, bugün 70’i aşkın destinasyonda, 100’den fazla uçaklık filosuyla Türkiye’nin en önemli havayolu şirketlerinden biri konumunda.

AJet Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi, AnadoluJet’in mevcut marka değerlerini koruyarak, yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Şirket, yeni marka kimliğiyle birlikte, yurt içi ve yurt dışındaki uçuş ve nokta sayılarını artırarak, ülkemizin turizmine ve ekonomisine daha fazla katkı sağlamayı amaçlıyor.

AJet’in 10 Yıllık Hedefi: 200 Uçaklık Filo

AJet, 10 yıl içerisinde 200 uçaklık filoya ulaşmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda, İstanbul, Ankara, İzmir ve Anadolu’daki diğer şehirlerimizin yurt dışı bağlantılarını artırma stratejisini benimseyecek. AJet’in bu stratejisi, vatandaşlarımıza, ülkemizi ziyaret etmek isteyen turistlere ve dolayısıyla ülkemiz turizmine ve ekonomisine büyük fayda sağlayacak.

AJet’in yeniden markalaşması, ülkemizin havacılık sektöründeki rekabetin artması ve ülkemizin turizmine ve ekonomisine daha fazla katkı sağlanması açısından önemli bir gelişme. AJet’in yeni marka kimliğiyle birlikte, ülkemizin havacılık sektöründe daha da önemli bir konuma gelmesi bekleniyor.

Kaynak: teknolojikampusu

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz