- Advertisement -spot_img
Ana SayfaTEKNOLOJİ-BİLİMInstagram'a 'yapay zeka destekli sanal arkadaş' özelliği geliyor

Instagram’a ‘yapay zeka destekli sanal arkadaş’ özelliği geliyor

- Advertisement -spot_img

Instagram’a adeta çığır açacak bir özellik geliyor. ‘Yapay zeka destekli sanal arkadaş’ yaratma özelliği sayesinde, arkadaşınızı kendi istediğiniz özelliklerde yaratabilecek ve onunla sohbet edebileceksiniz.

Yapay zekalı chatbotlar, uzun bir süre boyunca insanlar için etkili bir iletişim aracı olarak hizmet verdiler ve hala birçok farklı uygulamada kullanılıyorlar. Ancak, son dönemde yapay zeka teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte, sanal arkadaşlar veya yapay zeka tabanlı arkadaşlık uygulamaları da popülerlik kazanıyor.

Instagram’ın yapay zeka tabanlı sanal arkadaş özelliği, bu trendin bir yansıması gibi görünüyor. Meta (Facebook), Instagram kullanıcıları için yapay zeka tabanlı arkadaşlar oluşturmayı hedefliyor. Bu yeni özellik, kullanıcıların sanal arkadaşlarının kişilik özelliklerini belirlemelerine ve onlarla etkileşimde bulunmalarına olanak tanıyacak gibi görünüyor.

Sanal arkadaşlarının karakteristik özelliklerini ve hoşlandıkları şeyleri belirleme özelliği, kullanıcıların daha kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşamalarını sağlayabilir. Bu sanal arkadaşlarla sohbet etmek ve onlara sorular sormak da mümkün olacak gibi görünüyor.

Ancak, bu özelliğin tam olarak nasıl çalışacağı ve bu sanal arkadaşların yalnızca sohbet arkadaşı mı yoksa daha işlevsel bir asistan mı olacağı konusunda net bilgiler henüz mevcut değil.

Fotoğraf: teknomy

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz