- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDABD Dışişleri Bakanlığı'ndan vatandaşlarına ilişkin bilgilendirme raporu: 30 ölü, 13 kayıp

ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan vatandaşlarına ilişkin bilgilendirme raporu: 30 ölü, 13 kayıp

- Advertisement -spot_img

ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, İsrail-Filistin çatışmasının tırmanmaya başlamasından bu yana en az 30 ABD vatandaşının öldürüldüğü, 13 ABD’linin de akıbetinin bilinmediği belirtildi.

ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan Filistin-İsrail çatışmalarının başlangıcından bugüne ABD vatandaşlarına ilişkin ölü ve kayıplar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Şu anda 30 ABD vatandaşının öldüğünü teyit edebiliriz. Hayatını kaybedenlere ve etkilenen herkesin ailelerine en derin taziyelerimizi sunuyoruz. Şu anda kendilerinden haber alınamayan 13 Amerikan vatandaşından da haberdarız.

Açıklamada, ABD hükümetinin kayıp vatandaşlarının nerede olduğunu belirlemek için “gece gündüz çalıştığı” ve “istihbarat paylaşımı ve uzmanların görevlendirilmesi de dahil olmak üzere rehine krizinin her yönüyle ilgili olarak İsrail hükümetiyle birlikte çalıştığı” belirtildi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, kayıp 13 Amerikalıdan bazılarının Hamas’ın elindeki rehineler arasında olduğuna inanıldığını söyledi ancak kaç kişi olduklarına dair sayı vermedi.

Sputnık

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz