- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDTürk Amerikan Dernekleri Federasyonu, Logosu ve İsmi Kullananlar Hakkında Federal Mahkeme Başvurusunda...

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu, Logosu ve İsmi Kullananlar Hakkında Federal Mahkeme Başvurusunda Bulunacak

- Advertisement -spot_img

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu adını ve logosunu izinsiz kullanmaya çalışan ya da itibarsızlaştırmaya çalışan kişiler hakkında Federal Mahkeme başvurusu gündemde

Federasyondan yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

ÖNEMLİ DUYURU

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonumuza ait logo ve ismi kullanılmak suretiyle siz değerli Türk Amerikan Toplumumuzu yanıltmaya ve federasyonun ismini ve yöneticilerini itibarsızlaştırma yönündeki çabalarına devam edenlerden dolayı sizlere bu duyuruyu yapmak zorunda kaldığımızı açıklamak isteriz.

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonunun adını kullanarak, Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisine (USPTO) tescilli logomuzun yönetimimizin izni olmadan kullanılması, logo hakkımıza tecavüz davası açılmasına neden olacağı gibi sosyal medyadan Sanatçı Yılmaz Morgül aracılığı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlik duyurusu yaptıran şahısların, vergiden muaf bir resmi kurumun üzerinden maddi kazanç sağlamalarının Amerika Birleşik Devletlerinde suç olduğunu hatırlatırız.

Bu şahıslar hakkında IRS ve Federal Mahkeme’ye başvuracağımızı kamuoyuna bildiririz.

Kendini Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nun sözde başkanı olarak tanıtan Ahmet Çavaş ve avareleri, Cenk Çoktosun, Aycan Çam ve Çağdaş Karakaşlıoğlu’nun

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu ile alakalarının olmadıklarını Türk Amerikan Toplumuna saygılarımız ile duyururuz.

Not:

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu son 50 yıldır her ay Yönetim Kurulunun ve Kongresinin tutanaklarını düzenli olarak arşivinde bulundurur.

Her yıl yapılan kongrede banka hesapları, faaliyet raporları ve evraklar kongreye katılan delegelere açıklanır. Mevcut Federasyon Başkanı ve Saymanı her yılın başında IRS’e vergi beyannamesini resmi olarak sunar.

BU YIL 2022 IRS VERGİSİ VE TAX-EXEMPT BEYANNAMELERİ TÜRK AMERİKAN DERNEKLERİ FEDERASYU BAŞKANIMIZ GÜLAY AYDEMİR TARAFINDAN YAPILMIŞTIR.

Federasyonun en büyük faaliyeti olan New York TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜNÜ 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü başarıyla gerçekleştiren Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Başkanı Gülay Aydemir, Yönetim Kurulu, İcra Kurulu ve Sponsorları ile birlikte 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü yapılacak olan 41. TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ hazırlıklarına başladılar.

Daha fazla bilgi edinmek için Türk Amerikan Dernekleri Federasyonunun 40 yıldır kullandığı resmi (212) 682-7688 telefonundan arayarak Federasyon Başkanı Gülay Aydemir’e ulaşabilirler.

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz