- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDFlorida'da 3 yaşındaki kız çocuğu evde bulduğu silahla kendini vurdu

Florida’da 3 yaşındaki kız çocuğu evde bulduğu silahla kendini vurdu

- Advertisement -spot_img

Videoya kaydedilen trajik bir olayda, Serenity adlı 3 yaşındaki bir kız geçen Cumartesi büyükannesinin Miami-Dade’deki evinde yanlışlıkla gözetimsiz bir silahla kendini vurdu. Korkunç olay, oturma odasında oynarken ve göz önünde bırakılan dolu ateşli silaha istemeden yaklaşırken meydana geldi.

Serenity adlı 3 yaşındaki bir kız geçen Cumartesi büyükannesinin Miami-Dade’deki evinde yanlışlıkla gözetimsiz bir silahla kendini vurdu. Korkunç olay, oturma odasında oynarken ve göz önünde bırakılan dolu ateşli silaha istemeden yaklaşırken meydana geldi.

3 yaşındaki Serenity’nin, akrabası Orlando Young’ın dizüstü bilgisayarında bir futbol maçı izlemeye daldığı sırada, olayların şaşırtıcı bir şekilde minik eliyle tabancaya uzandığı yürek burkan anı ortaya çıkaran video görüntüleri . Olay, büyükannesinin Miami-Dade’deki evinde, dolu ateşli silahın kolayca ulaşılabilecek bir yerde bırakıldığı yerde meydana geldi ve olaya tanık olan herkesi sarsan trajik bir kazayla sonuçlandı.”

Silah aniden ateşlendi ve Serenity kolundan vurularak acı içinde ağlamasına neden oldu.

Dizüstü bilgisayarında kendini tamamen futbol maçına kaptırmış olan Orlando Young, inanamayarak başını kaldırdı ve yaralanmasını değerlendirmek ve acil yardım sağlamak için Serenity’nin yanına koştu. Kargaşa diğerlerini de odaya çekerek kaos ortamı yarattı.

Young hemen birine kurşun yarasındaki kanamayı durdurmak için geçici bir turnike olarak kullanmak üzere bir kemer getirmesini söyledi. Serenity’yi kollarında tutarak aceleyle oturma odasından çıkardı, ancak kısa süre sonra video aniden bitmeden ateşli silahını kanepeden almak için geri döndü.

Serenity daha sonra hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Neyse ki Salı günü taburcu edildi ve şu anda evinde iyileşiyor.

Orlando Young ise ateşli silahını evde gözetimsiz bırakmasının hukuki sonuçlarıyla karşı karşıya kaldı.

Savcılar onu, durumun ciddiyetini yansıtan, büyük bedensel zarar içeren çocuğu ihmal etme suçuyla suçladı.

Kaynak: URECOMM
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz