- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDOhio eyaletinde yılbaşından bu yana bin çocuk kayboldu!

Ohio eyaletinde yılbaşından bu yana bin çocuk kayboldu!

- Advertisement -spot_img

ABD’nin Kuzey Ohio eyaletinde yılbaşından bu yana bin çocuk kayboldu! Olayın arkasında uyuşturucu ve fuhuş çeteleri olabilir

ABD’nin Kuzey Ohio eyaletinde yılbaşından bu yana bin çocuk kayboldu. Sadece bu ay 50’ye yakın çocuğun kaybolduğu belirtilirken, polis olayın arkasında uyuşturucu ve fuhuş çetelerinin olduğunu düşünüyor.

BİN ÇOCUK KAYBOLDU

ABD’nin Kuzey Ohio eyaletinde kayıp çocuk vakalarındaki artış endişe edici boyutlara ulaştı. Yılbaşından bu yana bin çocuk kayboldu. Sadece bu aya 50’ye yakın çocuğun kaybolduğu belirtildi.

OLAYIN ARKASINDA UYUŞTURUCU VE FUHUŞ ÇETELERİ OLABİLİR

Ohio Başsavcılığı, kesin olmamakla birlikte çocukların uyuşturucu ve fuhuş çetelerinin eline düşmüş olabileceğini açıkladı.

“BU DURUM HAFİFE ALINMAMALI”

Çocukları Koruma İçin Bize Katılın organizasyonunu baştan Breana Brown, “Bu tür şeyleri daha fazla öncelik haline getirirsek, kayıp olanları bilebilmemiz için web sitesini güncellememiz gerekiyor. Özellikle çocuklarımızla ilgili olanlar hakkında neyin olup bittiğini bilmek istiyoruz. Bu kadar çok kayıp çocuğumuz var, bu durumun hafife alınmaması gerekiyor, hiç de değil.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz