- Advertisement -spot_img
Ana SayfaSEYAHATTHY uçağının iniş takımında ceset bulundu

THY uçağının iniş takımında ceset bulundu

- Advertisement -spot_img

THY’nin dün yaptığı Amsterdam-İstanbul seferi sonrası uçağın iniş takımlarında 30-40 yaşlarında Afrikalı olduğu tahmin edilen bir erkek cesedi bulundu. Devam eden soruşturma çerçevesinde, uçağın 2 gün boyunca İstanbul Havalimanı’ndan yaptığı uçuşlar öncesi güvenlik kameraları saniye saniye incelendi ve herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Ekipler, THY’nin Afrika uçuşlarını inceleyecek.

Türk Hava Yolları’nın (THY) dün yaptığı Amsterdam- İstanbul seferi sonrası uçağının iniş takımlarında bulunan cesetle ilgili soruşturma devam ediyor. İstanbul Havalimanı’ndaki incelenen kamera kayıtlarına göre herhangi bir bulguya rastlanmazken, olaydan daha önceki günlerde yapılan Afrika uçuşları incelenecek.

ÜZERİNDE KİMLİK BULUNAMADI

THY’nin TC-JOA kuyruk tescilli, Airbus A330 tipi yolcu uçağının iniş takımlarında ekipler tarafından yapılan teknik kontroller sırasında 30-40 yaşlarında Afrikalı olduğu tahmin edilen bir erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ceset üzerinde kimlik bulamadı.

GÜVENLİK KAMERALARI SANİYE SANİYE İNCELENDİ

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, THY uçağının iki gün boyunca İstanbul Havalimanı’ndan yaptığı uçuşlar öncesi güvenlik kameraları saniye saniye incelendi ve herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Ceset kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Buradan yolcunun kimliğinin tespit edilmeye çalışılacağı öğrenildi.

THY’NİN AFRİKA UÇUŞLARI İNCELENECEK

THY’ye ait iniş takımlarında ceset bulunan uçağın, 10 Eylül’de Moritanya’nın başkenti Nouakchott ve oradan Gambiya’nın başkenti Banjul; 11 Eylül’de ise Gabon’un başkenti Libreville ile Angola’nın başkenti Luanda’dan İstanbul’a uçtuğu öğrenildi. Yetkililer kaçak yolcunun bu noktalardan THY uçağına binme ihtimali üzerinde duruyor.

Kaynak: İHA

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz