- Advertisement -spot_img
Ana SayfaDÜNYAÖpücük skandalı: Luis Rubiales'in annesi açlık grevine başladı

Öpücük skandalı: Luis Rubiales’in annesi açlık grevine başladı

- Advertisement -spot_img

FIFA tarafından görevinden geçici olarak uzaklaştırılan İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales’in annesi açlık grevine başladı

Kadınlar Dünya Kupası finali kutlamasında oyuncu Jenni Hermoso’yu öptüğü için görevinden geçici olarak uzaklaştırılan İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales’in annesi açlık grevine başladı.

Kendisini bir kiliseye kilitleyen anne Angeles Bejar, oğluna yapılan “insanlık dışı muameleyi” protesto ettiğini duyurdu. 

“Oğlum kimseye zarar veremez” diyen Bejar, açlık grevinin “oğluna karşı yürütülen insanlık dışı ve kanlı ava bir çözüm bulunana kadar” süreceğini söyledi.

Rubiales, İspanya’nın Avustralya’da kazandığı dünya kupasının ardından düzenlenen ödül töreni sırasında milli takım yıldızı Hermoso’yu dudağından öpmesinin ardından FIFA tarafından açığa alınmıştı.

İspanya’nın resmi haber ajansı EFE’ye göre Bejar, Rubiales’in İspanya’nın güneyindeki memleketi Motril’de bulunan Divina Pastora kilisesinde, rahip ayrıldıktan sonra kız kardeşiyle birlikte kaldı.

Kaynak: euronews

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz