- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew York Başkonsolosluğu, konsolosluk hizmetlerinde Yeni Sistem

New York Başkonsolosluğu, konsolosluk hizmetlerinde Yeni Sistem

- Advertisement -spot_img
New York Başkonsolosluğu, konsolosluk hizmetlerinin daha düzenli ve etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla randevu sistemi uygulamasını duyurdu.

New York Başkonsolosluğu, vatandaşların konsolosluk hizmetlerine daha kolay erişim sağlayabilmesi ve işlemlerin daha düzenli bir şekilde yürütülmesi için randevu sistemi uygulamasına geçme kararı aldı. Duyuru, vatandaşlara başvurularını ve görüşmelerini randevu sistemi üzerinden gerçekleştireceklerini bildirdi.

Randevu sistemi ile birlikte, New York Başkonsolosluğu’nun vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı hedeflediği belirtildi. Artık, vize başvuruları, konsolosluk işlemleri ve diğer hizmetler için randevu almak isteyenlerin, başkonsolosluğun belirlediği adrese başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Randevu sistemi sayesinde, vatandaşlar başkonsolosluğa gelmeden önce belirlenen tarih ve saatte hazır olacaklar ve bekleme sürelerini en aza indirebilecekler.

Randevu almak isteyenlerin https://www.konsolosluk.gov.tr adresine başvurarak randevu sistemi üzerinden görüşme talep iletebilecekeleri ifade edildi.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz