- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDBitcoin'in fiyatı 13 ayın en yüksek seviyesine ulaştı!

Bitcoin’in fiyatı 13 ayın en yüksek seviyesine ulaştı!

- Advertisement -spot_img
Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri 24 saat içinde yaklaşık yüzde 0,95 artışla 1,2 trilyon doların üzerine çıktı. Bitcoin’in fiyatı, 31 bin 500 dolar ile 13 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

ABD’nin önde gelen varlık yönetimi şirketlerinin ülkede kripto yatırım fonu oluşturma planları, yatırımcıların risk iştahını artırarak Bitcoin’in fiyatını yükseltti. Bitcoin fiyatı yüzde 3,38 artışla 31.500 dolara çıkarak 13 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Coinmarketcap’in verilerine göre, Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri, sadece 24 saat içinde yaklaşık yüzde 0,95 artarak 1,2 trilyon doları aştı.

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in fiyatı, ABD’deki varlık yönetimi şirketlerinin arasında BlackRock’un da bulunduğu kripto yatırım fonu oluşturma planlarının açıklanmasıyla yüzde 3,8 arttı.

Bitcoin, 31.500 dolar seviyesini aşarak 13 ayın en yüksek seviyesini gördükten sonra, TSİ 15.20 itibarıyla 20.729 dolardan işlem görüyor.
Geçen hafta, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), BlackRock, Fidelity ve diğer varlık yönetimi şirketlerinin spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (BYF) için yaptığı son başvuruların “açık ve kapsamlı” olmadığını bildirmişti.

BlackRock’un yönetiminde bulunan iShares Bitcoin Trust adlı bir BYF için 3 Temmuz’da yeniden başvuru yaptığı ise Nasdaq tarafından açıklanmıştı.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz