- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDİki yaşındaki çocuk hamile annesini tabancayla öldürdü

İki yaşındaki çocuk hamile annesini tabancayla öldürdü

- Advertisement -spot_img

Yeni yeni yürümeye başlayan bir çocuk hamile annesini çamaşır yıkarken öldürdü. Talihsiz kadın ise polislere hayatını kaybetmeden saniyeler önce yaşananları anlattı.

Bireysel silahlanmanın hat safhada olduğu Amerika Birleşik Devletleri’nde 393 milyon ateşli silah bulunduğu tahmin ediliyor. Elbette bu rakam sadece kayıtlara geçenler. CNN’e göre ülkede her 100 Amerikalıya 120 silah düşüyor. Bu, dünyadaki herhangi bir ülkenin en yüksek oranı ve listedeki bir sonraki ülkenin oranının iki katından fazla.

Bu bağlamda Ohio’da yaşanan ve son günlerin en talihsiz gelişmesi olarak kayıtlara geçen olayda hamile bir annenin hayatını kaybetmesi yer aldı. İddiaya göre yürümeye yeni başlayan ve ismi açıklanmayan 2 yaşındaki çocuk babasının çekmecesinden silahı aldı ve annesine doğrulttu.

HEMEN 991’İ ARADI

Yanlışlıkla silahı ateşleyen çocuk annesini bir anda vurdu. Panik halinde 911’i arayan kadın ekiplerden yardım istedi. 33 haftalık hamile olan ağır yaralı anneye yardım için gelen polisler evin kapısını kırarak girdi. Yatak odasında bebeğiyle duran anne, apar topar hastaneye kaldırıldı.

İki yaşındaki bebek hamile annesini öldürdü Son anlarında detayları anlattı

KARNINDAKİ BEBEĞİ DE HAYATINI KAYBETTİ

31 yaşındaki Laura Ilg burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ayrıca karnında taşıdığı çocukta yaşamını yitirdi. Polis Şefi David Smith Salı günü yaptığı açıklamada, doktorların acil sezaryen uyguladığı, ancak doğmamış çocuğun hayatta kalamadığını bildirdi.

HER DETAYI ANLATTI

Ölmeden önce, anne polislere yatak odası kapısının genellikle kilitli olduğunu ve yürümeye başlayan çocuğun gözetimsiz kalmasını önlemek için evin her yerine bir dizi bebek kapısı yerleştirildiğini iletti.

Polis, genellikle kapalı olan bebek kapılarından birinin gerçekten açık bırakıldığından şüpheleniyor. Ilg son anlarında oğlunun çamaşır yıkarken bir şekilde yatak odasına girip tabancayla oynamaya başladığını söyledi. Polislere, aniden sırtına bir kurşunla vurulduğunda küçük çocuğun silaha sahip olduğunu bile fark etmediğini belirtti.

KOCASINDAN SON MESAJ

Olayla ilgili soruşturma sürerken kadının kocasından yürekleri burkan bir paylaşım geldi. Facebook üzerinden paylaşılan fotoğrafa acılı koca şu notu düştü:

‘Duymadıysanız, Laura ve doğmamış oğlumuz Talisen Cuma günü vefat etti. Hissettiğim acı ve kaybı hiçbir kelimeyle tarif edemiyorum. ‘O hayatımın aşkıydı, öyle ve her zaman öyle kalacak’

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz