- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew York'ta vegan ev sahibi kiracısına et pişirmeyi yasakladı

New York’ta vegan ev sahibi kiracısına et pişirmeyi yasakladı

- Advertisement -spot_img
New York’ta vegan ev sahibi, kiracılarına et ve balık pişirme yasağı getirdi. Eve dışarıdan pişmiş et ürünü siparişi vermenin ise serbest olduğu belirtildi.

Brooklyn, New York eyaletindeki bir vegan ev sahibi olan Michal Arieh Lerer, kiraladığı evlerde et ve balık ürünlerinin pişirilmesini yasakladı.

The New York Times gazetesinin bildirdiğine göre, apartmanın sahibi, kendisi üst katta yaşadığı için et kokusundan rahatsız oluyordu ve bu nedenle kiracılara et ve balık pişirme yasağı getirdi.

Emlakçı Andrea Kelly, et tüketen kiracılara ayrımcılık yapılmadığını ve isteyenlerin et pişirmediği sürece evleri kiralayabileceğini belirtti. Ev sahibi Michal Arieh Lerer’in dışardan etli yemek siparişlerini kısıtlamadığı bilgisini de paylaştı.

Binanın diğer sahibi ve Michal Arieh Lerer’in eski eşi olan Motti Lerer, bu kuralın “ayrımcılık” olmadığını ve kiracıların “binada yaşayanlara uyum sağlaması gerektiğini” belirtti.

Vegan olan Motti Lerer ayrıca, 2007 yılında binayı satın aldıktan sonra et pişiren kişilere ev kiralamadıklarını ifade etti.Öte yandan, kiralık ev ilanının internet sitesinden kaldırıldığı görülürken, emlakçının ilanlarında artık et pişirme yasağının yer almadığı görüldü.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz