- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDAmerikalı turist Almanya'da iki kadını taciz edip 91 metre yükseklikteki köprüden attı

Amerikalı turist Almanya’da iki kadını taciz edip 91 metre yükseklikteki köprüden attı

- Advertisement -spot_img

Almanya’da dünyaca ünlü Neuschwanstein Şatosu’nda, iki kadına cinsel saldırıda bulunduktan sonra onları 91 metre yükseklikteki bir köprüden atan Amerikalı turist tutuklandı. Saldırıya uğrayan kadınlardan biri hastanede hayatını kaybetti, diğeri ise yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

Alman medyasında yer alan haberlerde saldırının dün Neuschwanstein Şatosu’nda gerçekleştiği ifade edildi. 31 yaşındaki saldırganın iki genç kadından birine cinsel ve fiziksel saldırıda bulunduğu, diğerinin ise saldırıya uğrayan arkadaşına yardım etmek istediği kaydedildi.

1’İ ÖLDÜ DİĞERİ YARALANDI

Polis, arbede sırasında saldırganın genç kadınları bulundukları yüksek köprüden attığı ve birisinin yaşamını yitirdiği, diğerinin durumunun ağır olduğu bilgisini paylaştı. Şatodan gelen görüntülerde ise bir adamın kelepçelerle götürüldüğü ve kurbanlardan birinin helikopterle uçurumdan çıkarıldığı görülüyor.

İKİ KADINI DA AŞAĞIYA ATTI

Başsavcı Thomas Hörmann, cinayetin Çarşamba günü saat 2:40 civarında gerçekleştiğini, adamın ilk önce 21 yaşındaki kadına cinsel tacizde bulunduğunu, ancak kadının karşı koyduğunu belirtti. Hörmann, 22 yaşındaki arkadaşının ise genç kadına yardım etmeye kalkınca adamın iki kadını da köprüden aşağı attığını söyledi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Almanya'da iki kadını taciz edip 91 metre yükseklikteki köprüden atan Amerikalı turist tutuklandı
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz