- Advertisement -spot_img
Ana SayfaKRİPTO DÖVİZThodex'in kurucusu Özer'den hakim karşısında ilk savunma: Kimseyi dolandırmadım

Thodex’in kurucusu Özer’den hakim karşısında ilk savunma: Kimseyi dolandırmadım

- Advertisement -spot_img

Arnavutluk’tan Türkiye’ye iadesi gerçekleşen kripto para borsası Thodex’in kurucu Faruk Fatih Özer hakim karşına çıktı. Özer, “Ben kimseyi dolandırmadım. Suç örgütü kurmadım. Bana kumpas kuruldu” dedi.

Arnavutluk Adalet Bakanlığınca iadesinin ardından getirildiği Türkiye’de tutuklanan kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, dolandırıcılık yapıldığı gerekçesiyle açılan 7’si tutuklu 21 sanığın yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı.

‘Aylık gelirimi hatırlamıyorum’

Duruşmada ilk kez savunması alınan Özer, kimlik tespitinde, bir şirket yönettiğini ancak aylık gelirini bilmediğini söyledi.

‘İçimde bitmeyen ızdıraba sebep oluyor’

Milliyet’in haberine göre Özer, “Bugün burada iki senedir üzerime atılan iftiralara cevap vereceğim. Bu insanların burada olmasının sorumlusu lanse edilmem içimde bitmeyen ızdıraba sebep oluyor. Ben kimseyi dolandırmadım. Suç örgütü kurmadım. Bana kumpas kuruldu” dedi.

Şirket departmanlarını anlattı Ticaret hayatına e-ticaret ile başladığını söyleyen Özer, “Thodex’i ilk aşamada çok enerji vereceğim bir şirket olarak kurmamıştım” dedi. Thodex’e nasıl üye olunduğunu detaylı bir şekilde anlatan Özer şirket departmanlarını da anlattı.

‘Ablam haksız ve hukuksuz bir şekilde iki seneden fazladır tutuklu’

Çalışanlarının sözleşme yaparak işe başladıklarını anlatan Özer, “İki senedir tutuklu olan çalışanların şirket yöneticisi olarak benim aldığım kararları ve yaptıklarımı bilmesi mümkün değildir. Haksız ve hukuksuz bir şekilde iki seneden fazladır tutuklu olan ablam Serap Özer’in de şirkette herhangi bir yetkisi yoktur. Karar alma yetkisi de yoktur” dedi.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz