- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDHunter Biden'ın laptopundan binlerce fotoğraf yayınlandı

Hunter Biden’ın laptopundan binlerce fotoğraf yayınlandı

- Advertisement -spot_img

Hunter Biden’ın laptopundan çıkan ortalama 10.000 fotoğraf, Biden’ın eski keyifli yaşamını ve aile yaşamını gösteriyor. Aile fotoğrafları, çıplak fotoğraflar ve uyuşturucu kullanımı sahnelerini içeren bu katalog, geçen hafta bir web sitesi tarafınca gösterildi. Biden hâlâ vergi sahtekarlığı ve uyuşturucu kullanımı hakkında yalan söyleme iddiaları ile karşı karşıya.

Amerika başkanı Joe Biden’inoğlu Hunter Biden’ın laptopundan bulunanfotoğraf koleksiyonu, hem Biden’ın eski eğlenceli hayatını hem de aile hayatını gösteren bir dizi daha önce hiç görülmemiş fotoğrafı içeriyor.

Yaklaşık 10.000 fotoğraftan oluşan bu koleksiyon, aile fotoğraflarının yanı sıra uyuşturucu aletleri ve hafif giysili kadınlarla dolu otel odalarında çekilmiş çıplak fotoğrafları içeriyor.

Birkaç fotoğraf, dövmeli bir kadınla yatakta olan çıplak Hunter’ı gösteriyor. Bir diğer fotoğrafta ise, iki gizemli kadının – biri soyunmuş ve diğeri yatakta – arka planda sohbet ettiği bir otel lobisinde çıplak bir Biden görülüyor.

Yıllarca crack kokain bağımlılığıyla mücadele ettiğini kabul eden Biden, bir marihuana vape kalemini kamera lensine doğru tutuyor.

Fotoğraflar, Biden’ın ünlü laptopundan çıkan dijital arşivin taranması sonucu geçen hafta ünlü bir internet sayfası tarafından yayınlandı.

Birçok fotoğraf, Hunter’ın Cabo San Lucas, Kosova, Dominik Cumhuriyeti, Çin, Londra, Paris ve Belgrad gibi yerlerde çekildiğini gösteriyor.

Bazı fotoğraflar, Hunter’ın daha sonra sevgilisi olan ölenkardeşi Beau’nun eşi Hallie Biden’ın açık fotoğraflarını içeriyor.

Hunter, vergi sahtekarlığı ve silah alım formunda, uyuşturucu kullanımı hakkında yalan söyleme dahil olmak üzere çeşitli suçlamalarla karşı karşıya. Federal savcılar, Hunter’a suçlama getirip getirmeyeceklerini henüz açıklamadı. Bunun yanında, Hunter ayrıca Temsilciler Meclisi Denetim Komitesi tarafından yürütülen iş işlemlerine ilişkin ayrı bir kongre soruşturmasıyla karşı karşıya.

Kaynak: ABC

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz