- Advertisement -spot_img
Ana SayfaTÜRKİYESinan Oğan New York Times’a konuştu

Sinan Oğan New York Times’a konuştu

- Advertisement -spot_img

Amerikan New York Times Gazetesi, cumhurbaşkanlığı yarışında Sinan Oğan ile röportaj yaptı. Gazete, Oğan’ın ofisinin çok yoğun bir çalışma içinde olduğunu çünkü her iki adayın da Oğan’ı aradığını yazdı. Oğan, iki adaydan birini henüz tercih etmediğini ifade etti.

New York Times Gazetesi oyların yüzde 5’ini alan cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile röportaj yaptı. Gazete muhabirleri Oğan’ı ofisinde ziyaret etti. Oğan, Ankara’daki ofisinde çok meşgul olduğunu söyledi. “Herkes onu arıyor.” ifadeleri gazetede yer aldı.

Gazete, Oğan’a oy verenlerin en az yüzde 70’inin tercih ettiği adaya destek vereceğini öne sürdü. Ancak Oğan, “Destek vereceğim adaydan isteklerim olacak. Neden cumhurbaşkanı yardımcısı olabilecekken bakan olayım?” dedi.

Erdoğan’ın iş ahlakına hayran olduğunu söyleyen Oğan, karar vermeden önce başkalarına yeterince danışmadığı için onu eleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun ise çok çalışkan olmadığını ancak başkalarının görüşlerini dinlediğini söyledi.

Sinan Oğan, Erdoğan ya da Kılıçdaroğlu ile görüşüp görüşmeyeceği sorusuna “Ben herkesle konuşurum” yanıtını verdi.

Gazetede Suriyeli mültecileri evlerine gönderme arzusu da dahil olmak üzere bazı konularda Oğan ile muhalefetin anlaşabileceği yorumu yapıldı.

“Sahada çok milliyetçi bir rüzgar estirdik” diyen Oğan’ın, talepleri arasında terörle bağlantılı olduğunu düşündüğü hiçbir siyasi partinin hükümette herhangi bir rolü olmasını istememesi yer aldı.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz