- Advertisement -spot_img
Ana SayfaTÜRKİYECumhurbaşkanı Erdoğan'dan yurt dışı seçmene mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yurt dışı seçmene mesaj

- Advertisement -spot_img

Yurt dışında oy verme işlemi saat 17:00’da tamamlanırken havalimanları ve gümrük kapılarındaki oy verme süreci 14 Mayıs’a kadar devam edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında oy kullanan vatandaşlara seslenerek, “Bu seçimlerde sizler sayesinde, yurt dışında rekor bir katılım sayısına ve oranına ulaştık. Engelleme çabalarına, bölücülerin saldırılarına rağmen özgür iradelerini sandığa yansıtan tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle:

Bugün itibarıyla yaşadığı ülkelerde oy verme işlemi tamamlanan yurt dışındaki sevgili vatandaşlarım…

REKOR KATILIM

Bu seçimlerde sizler sayesinde, yurt dışında rekor bir katılım sayısına ve oranına ulaştık. Engelleme çabalarına, bölücülerin saldırılarına rağmen özgür iradelerini sandığa yansıtan tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

Havalimanları ve gümrük kapılarındaki oy verme işlemleri 14 Mayıs’a kadar devam edecek. Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlarımız, 14 Mayıs günü sandık kapanma saatine kadar oylarını buralarda kullanabilecekler.

Yurt dışındaki tüm kardeşlerimi son ana kadar bu demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum. Hep birlikte Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğimize inanıyorum.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz