- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDTüm parasını kızının kanser tedavisine harcayan anne, kızı kanseri atlattıktan bir gün...

Tüm parasını kızının kanser tedavisine harcayan anne, kızı kanseri atlattıktan bir gün sonra 2 milyon dolarlık ikramiye kazandı

- Advertisement -spot_img

Amerika’nın Florida eyaletinde yaşayan Geraldine Gimblet, kanser tedavisi için tüm parasını harcadığı kızının hastalığı atlatmasından bir gün sonra ikramiye kazanarak çifte sevinç yaşadı.

Daily Mail gazetesinin haberine göre, Gimblet, kızı hastalığı atlattıktan sonra bir benzin istasyonundan 10 dolara aldığı kazı kazan kartından 2 milyon dolarlık ikramiye kazandı.

Sevinçli anne, yaptığı açıklamada, kızının kanserden kurtulduğu gün bir bilet almak istediğini ve benzin istasyonuna gittiğini söyledi. Benzin istasyonu çalışanı, ellerinde hiç bilet kalmadığını söyleyince ondan tekrar kontrol etmesini isteyen anne, kalan son bileti aldığını aktardı.

Aldığı biletten 2 milyon dolar değerinde piyango kazandığını öğrenen şanslı anne, kızı ve torunu ile birlikte Florida Piyango Ofisi’ne gitti ve kazandığı parayı aldı.

Florida Piyango Ofisi, yaptığı yazılı açıklamada olayı doğruladı. Gimblet, ödülü tek seferde almayı tercih ederek 1 milyon 645 bin dolarlık parayı kabul etti.

Gimblet’in hastalığı henüz atlatan kızı, “Annem bu bileti almadan bir gün önce son tedavi kürümü almış ve hastaneden çıkmıştım. Tüm parasını benim için harcamıştı, onun için çok mutluyum” diye konuştu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz