- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDPolis takibi, Long Beach’te dokuz aracın ölümlü kazasında sona erdi

Polis takibi, Long Beach’te dokuz aracın ölümlü kazasında sona erdi

- Advertisement -spot_img

Salı gecesi Long Beach’te dokuz aracın karıştığı ve bir kişinin öldüğü, sekiz kişinin de yaralandığı bildirilen bir polis takibi sona erdi.

Long Beach Polis Departmanına göre, ölümcül çarpışma saat 20:15 civarında Pacific Coast Highway ve 2nd Street yakınlarında meydana geldi.

OnScene.TV’nin haberine göre Seal Beach polisi, dikkatsizce araç kullanan zanlının peşine düştü. KTLA-TV’nin bildirdiğine göre, sedanı kullanan bir erkek şüpheliye ek olarak, arabada bir kadın yolcu ve bir bebek vardı.

Seal Beach polisi, haber kaynağına, bir memurun aracı 5th Street ve Marina Drive yakınında çekmeye çalıştıktan sonra, PCH’ye doğru hızla uzaklaştığını ve polis memurlarının peşine düştüğünü söyledi.

Kovalamaca, çok araçlı kazanın meydana geldiği Long Beach’te devam etti. TV kanallarından alınan hava görüntüleri, yol boyunca dağılmış araçları ve enkazı gösterdi. Araçlardan birinin sürücüsü hayatını kaybetti. OnScene, çok sayıda kişinin hastanelere nakledildiğini bildirdi.

Yetkililer, zanlının aracından kaçtığını ve polis tarafından kovalandığını ve adamı gözaltına almadan önce Taser kullandığını söyledi.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz