- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABD🇺🇸🇹🇷T.C. Los Angeles Başkonsolosluğu’ndan duyuru📢

🇺🇸🇹🇷T.C. Los Angeles Başkonsolosluğu’ndan duyuru📢

- Advertisement -spot_img

Kıymetli Vatandaşlarımız,

Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız , Yurtdışı Seçmen Kütügü’ne kayıt olmaları halinde, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Genel Seçiminde yurtdışı temsilciliklerimizde ve gümrük kapılarında açılacak sandıklarda oy kullanabileceklerdir.

Vatandaşlarımızı, sistemde kayıtlı adres bilgilerini hâlihazirda E-Devlet kapısı üzerinden ya da YSK Çağrı Merkezi’nden telefonla (Telefon Numarası: +90 444 9 975) sorgulamaları mümkündür.

Vatandaşlarımız, Yurtdışı Seçmen Kütügü’nde kayıtlı olup olmadıklarını 20 Mart 2023 tarihi ile 2 Nisan 2023, saat 10:00 am ET arasında www.ysk.gov.tr adresinin “Yurtdışı Seçmen Sorgulama” bölümünden de kontrol edebilecektir.

Adres bilgisi güncel olmayan vatandaşlarımız, kimliklerini ispata elverişli bir belgeyle (TC Kimlik Kartı, Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi, Pasaport vb.) birlikte randevu almadan Başkonsolosluğumuza şahsen başvurarak adres beyanında bulunabilirler (19 Mart 2023 mesai bitimi sonrasinda seçimler için posta yoluyla adres beyan yapılamayacaktır).

Bu sürece yardımcı olmak amacıyla, Başkonsolosluğumuz, bu haftasonu (18-19 Mart 2023, 09:00 – 12:00 ile 13:00 – 17:00 saatleri arasında) hizmet verecektir.

Yurtdışında E-Devlet üzerinden adres beyan yapılması mümkün değildir.

Saygıyla duyuru


- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz