- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDTarihin en büyük ikramiyesini kazandı, iki seçenekle karşılaştı: 29 yılda 2 milyar...

Tarihin en büyük ikramiyesini kazandı, iki seçenekle karşılaştı: 29 yılda 2 milyar dolar mı, tek seferde 997 milyon dolar mı?

- Advertisement -spot_img

Castro, büyük ikramiyesiyle yaptığı ilk yatırımla Hollywood yıldızlarına komşu oldu

ABD’de Powerball piyangosuyla dünyanın en büyük ikramiyesi 2 milyar dolardan yüksek miktarı kazanan Edwin Castro, kendisine sunulan 29 yıl içinde büyük ikramiyenin tamamını almak ile tek seferde 997 milyon dolar almak seçenekleri arasında ikinciyi tercih etti. 

The Guardian’da yer alan habere göre, Castro, Kasım 2022’de bir süpermarketten aldığı piyango biletiyle tarihi bir miktar kazandı. 2 milyar dolarlık büyük ikramiyenin sahibi olan Castro, büyük toplamı 29 yıl içinde almak yerine tek seferde 997 milyon dolar alma seçeneğini tercih etti.

Castro’nun kazancından federal vergi kesilecek olsa da Powerball piyangosundan vergi kesintisi yapmayan California eyaletinde kazandığı için eyalet kesintisi yaşamadı.

Kazandığı büyük ikramiyeyle ilk yatırımını da yapan Castro, Hollywood Hills bölgesinden 25,5 milyon dolara bir malikane satın aldı. Beş yatak odalı, altı banyolu dev malikanenin sahibi Castro, şarkıcı Ariana Grande, komedyen Jimmy Kimmel, oyuncu Dakota Johnson gibi ünlü isimlere de komşu oldu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz