- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDABD'de Türk toplumundan ortak yayında Türkiye'deki depremzedeler için 432 bin dolar yardım

ABD’de Türk toplumundan ortak yayında Türkiye’deki depremzedeler için 432 bin dolar yardım

- Advertisement -spot_img
Amerika Birleşik Devletleri’nde Amerikalı Türkler’in yardımı devam ediyor. Türkiye’deki depremzedelere konteyner tedariki için sosyal medya platformları üzerinden yaptığı ortak yayında 432 bin dolar yardım toplandı.

New York’taki Türkevi’nden yapılan ortak yayına Türkiye’nin Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan diplomatları olmak üzere Amerika’daki Türk şirket yöneticileri ve STK temsilcileri katıldı. 

Melike Ayan ve Volkan Kırımlıoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği ortak canlı yayın, Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi (TASC) ve internet haber portalı Amerikalı Türkler’in sosyal medya platformları üzerinden yayınlandı.

Canlı yayına sanal ortamdan katılan Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Murat Mercan, ortak yayın çabalarına teşekkür ederek, “Umarım bu yayın ile bir çok vatandaşımızın derdine derman olacaksınız.” dedi.

Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi’nin TV kanalı TASC TV ve Amerikalı Turkler ortaklığında depremzede kardeşlerimiz için “konteyner kent” yardım kampanyasında toplam $432,175.56 bağış toplandı. 

Diğer yandan Amerika genelinde gelen yardımlar New Jersey’de istiflenip paketlenmeye devam ediyor. New Jersey’deki bir depoya gelen yardım kolileri burada istiflenerek, uçaklarla Türkiye’ye gönderiliyor.


Haber Kaynak: abdpost.com

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz