- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDTürk ve Amerikalı İş İnsanları New York'ta Buluştu

Türk ve Amerikalı İş İnsanları New York’ta Buluştu

- Advertisement -spot_img
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Amerika (MÜSİAD USA ) tarafından Türkiye’nin New York Başkonsolosluğu Türkevi’nde 26 Ocak Perşembe günü düzenlenen New York Gayrimenkul ve İnşaat Sektörü Toplantısı Türk ve Amerikalı iş insanlarını bir araya getirdi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan MÜSİAD USA Yönetici Müdürü Jimmy Cüneyt Gürkan “MÜSİAD, 81 ülkede 64 şubesi bulunan köklü bir kuruluş. MÜSİAD’ın dünya genelinde 13.000 üyesi bulunuyor. MUSİAD USA olarak amacımız bu köklü kurumun çok özel bağlantılarını kullanarak Türk Amerikan İş Dünyasını tüm sektörlerde bir araya getiren bir platform hazırlamak.“ dedi.

Gürkan, MÜSİAD Genel Merkezi ve MÜSİAD USA olarak farklı sektörlerden ve ülkelerden faklı iş çevrelerini Türk iş insanlarıyla bir araya getirecek toplantı etkinlikler yapmaya devam edeceklerini söyledi ve 4-9 Mart’ta Gayrimenkul ve İnşaat, Yeme- İçme ve Mobilya sektörlerini New York ve Miami’de ağırlayacaklarının bilgisini paylaştı.

Etkinlikte, Avdoo İş Ortakları Geliştirme Sorumlusu ve Ortağı Shlomi Avdoo, Watermark Investments Ortağı ve GYODER Amerika Temsilcisi Çağrı Kanver, WFHP Yönetici Ortağı Jason Talbot, Herrick Emlak Departmanı Ortağı Brendan Schmitt birer konuşma yaparak Türkiye ve Amerika arasındaki iş akış süreçleri, yatırım fırsatları ve profesyonel alanaları hakkındaki bilgileri katılımcılarla paylaştı.

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe Türkiye  ve Amerika arasındaki iş hacminin konuşulduğu etkinliğe mimarlar, emlakçılar, inşaatçılar, yatırımcılar, farklı sektörlerden iş insanları ve diplomatlar katıldı. Etkinlik geniş çaplı bir katılım ile gerçekleşti.

Kaynak Haber: abdpost.com
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz