- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDÖğrenim kredisi çekerek uçağa atladığı gibi Türkiye'ye geldi. Çareyi Türkiye'de buldu!

Öğrenim kredisi çekerek uçağa atladığı gibi Türkiye’ye geldi. Çareyi Türkiye’de buldu!

- Advertisement -spot_img
22 yaşında 152 kilodaki Amerikalı Megan Fowler, tüp mide ameliyatı olmak için ABD’de istenen rakamı duyunca şoke oldu. Yaptığı araştırmalar neticesinde Türkiye’de bu ameliyatların hem çok başarılı yapılabilmesi hem de dolar kazanan biri için inanılmaz ucuza malolması onu cezbetti.

Öğrenim kredisi çekerek uçağa atladığı gibi Türkiye’ye geldi. Ameliyattan sonra yaşadığı mucizevi değişimle sosyal medya hesabından takip eden herkesi şaşkına çevirdi.

Megan Fowler, ABD’de uluslararası işletme okuyordu ve 6 yıldır fazla kilolarından kurtulmak için pek çok farklı diyet programını denemişti. Fakat istediği gibi kilo vermek bir yana ara ara tekrar kilo almaya devam ediyordu. 152 kiloya çıkınca aynalara bile bakamaz hale gelmişti.

Alternatif yöntemleri araştırmaya başlayan Fowler, TikTok’ta mide küçültme ameliyatı olan bir kadınla görüşünce o da kararını verdi. Ancak sağlık sisteminin aşırı pahalı olduğu Amerika’da bu ameliyatlar oldukça maliyetli. Fowler çalışmayıp okuduğu için sadece çektiği öğrenim kredisi ile geçiniyordu.

Araştırmaları onu Türkiye’ye yöneltti. Uçağa atladığı gibi evinden kilometrelerce uzaktaki İstanbul’a geldi. Fowler Amerika’da bu ameliyata 15 bin dolar ödemek yerine çektiği öğrenim kredisinden sadece 3.600 dolar kullanarak Türkiye’de tüp mide ameliyatı oldu.

Kaynak: Beyaz Haber / abdpost.com
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz