- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDLas Vegas'ta striptiz kulübünden havalimanında mahsur kalan yolculara özel teklif

Las Vegas’ta striptiz kulübünden havalimanında mahsur kalan yolculara özel teklif

- Advertisement -spot_img

ABD Las Vegas’ta bulunan bir striptiz kulübü, iptal edilen uçuşlar nedeniyle, yolcuları havalimanında beklemek yerine kulübe çağırdığı bir kampanya ilan etti.

ABD Las Vegas’ta faaliet gösteren Larry Flynt’s Hustler Club isimli bir striptiz kulübü, ABD’de son dönem hayatı felç eden fırtınalar nedeniyle uçağı iptal olan ya da ertelenen yolculara, havalimanında beklemek yerine kulüplerini ziyaret etme teklifinde bulundu.

Kulüp, iptal olan bir uçuşa ait olan uçak bileti gösteren yolculara, havalimanı kapısından alınacakları ücretsiz bir ulaşım, ücretsiz bir içki ve ücretsiz giriş hakkı vereceğini duyurdu.
ABD’deki şiddetli kar fırtınaları, büyük uçuş gecikme ve iptallerine neden oldu. ABD basınına göre, Southwest Airlines ‘1 Ocak’a kadar rezervasyonları kaldırdı’.

Uçuş izleme hizmeti FlightAware’e göre ise, 27 Aralık itibariyle, yalnızca Kaliforniya’da 2.800’den fazla uçuş iptal edildi. Long Beach Havalimanı’nda yaklaşık 60, Hollywood Burbank Havalimanı’nda 80’den fazla, Ontario Uluslararası Havalimanı’nda yaklaşık 50, John Wayne Havalimanı’nda ise yaklaşık 100 uçuş iptal edildi.

21 Aralık’ta başlayan şiddetli fırtınalar sonucunda en az 50 kişinin öldüğü ve çok sayıda yağma vakasının yaşandığı belirtildi.

Sputnık

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz