- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDTemsilciler Meclisi'ne seçilen George Santos'un geçmişi hakkında birçok yalan söylediği ortaya çıktı

Temsilciler Meclisi’ne seçilen George Santos’un geçmişi hakkında birçok yalan söylediği ortaya çıktı

- Advertisement -spot_img

ABD’de yasama organı Kongre’nin alt kanadı Temsilciler Meclisi’ne seçilen George Santos’un geçmişi hakkında birçok yalan söylediği ortaya çıktı. 

Kasım ayında yapılan ara seçimlerde Washington’da New York’un Long Island bölgesinin kuzeyini ve Queen’in kuzeydoğusunu temsil edilmesi için Cumhuriyetçi Parti’den seçilen Santos, “Benim günahım özgeçmişimi süslemek” dedi.

Santos, pazartesi günü New York Post’a verdiği söyleşide üniversiteden mezun olduğu konusunda yalan söylediğini ve Citigroup ile Goldman Sachs’ta çalıştığıyla ilgili yanıltıcı açıklamalar yaptığını kabul etti. New York Times, bir hafta önce Santos’un geçmişi hakkında yalan söylediğine dair işaretler olduğunu belirten bir haber yapmıştı.

Santos, ailesinin gayrimenkulleri konusunda da yalan söylediğini ve kendisinin toprak sahibi olmadığını belirtti.

Öte yandan Santos, seçilmeden önce eşcinsel olduğunu açıklayıp Temsilciler Meclisi’ne giren ilk Cumhuriyetçi olmuştu. Santos’un daha önce kamu önünde hiç söz etmemesine rağmen geçmişte bir kadınla evlilik yaptığı da ortaya çıktı.

Santos, “Geçmişte kadınlarla çıktım. Bir kadınla evlendim. Bunlar kişisel şeyler. Cinsel yönelimime gelince de: insanlar değişir” dedi.

Kongre üyeliğine seçilen Cumhuriyetçi siyasetçi, Brezilya mahkeme kayıtlarına göre dolandırıcılıkla suçlanmış olsa bile “dünyanın hiçbir yerinde suç işlemediğini” öne sürdü.

T24

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz