- Advertisement -spot_img
Ana SayfaDÜNYAKocasına "Ukraynalı kadınlara tecavüz ederken prezervatif tak" diyen Rus askerin eşi hakkında...

Kocasına “Ukraynalı kadınlara tecavüz ederken prezervatif tak” diyen Rus askerin eşi hakkında uluslararası yakalama kararı

- Advertisement -spot_img

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sırasında Rus ordusunda asker olarak kocasına “Ukraynalı kadınlara tecavüz ederken prezervatif tak” diyen kadın hakkında uluslararası çapta yakalama kararı çıkarıldı.

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşta ortaya çıkan ses kayıtları infial yaratmıştı. Kocasının Ukraynalı kadınlara korunması şartıyla tecavüz edebileceğini söyleyen kadına ait ses kayıtları herkesin dikkatini çekmişti. Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) tarafından yayınlanan videoda R.B. ve eşi O.B olarak tanımlanan çift arasında kaydedilen bir telefon görüşmesinin ifşa edilmesinden sonra kadın uluslararası aranılanlar listesine yerleşti.

Kocasına 'Ukraynalı kadınlara tecavüz ederken prezervatif tak' diyen Rus asker eşi hakkında yakalama kararı

HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Ukraynalı yetkililer ortaya çıkan ses kayıtlarından sonra olaya ilişkin olarak soruşturma başlattı. Rus askerinin eşi Cenevre Sözleşmesini, özellikle de Savaş Zamanında Sivil Nüfusun Korunmasına İlişkin Sözleşmenin 27.2 Maddesini ihlal ettiği tespit edildiğinden 12 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı. Genç kadın uluslararası aranılanlar listesine yerleşti.

Haberler.com

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz