- Advertisement -spot_img
Ana SayfaTEKNOLOJİ-BİLİMKanye West için flaş karar! Parler'ı satın almayacağı açıklandı

Kanye West için flaş karar! Parler’ı satın almayacağı açıklandı

- Advertisement -spot_img

Kanye West olarak bilinen rapçi Ye, “küresel bir ifade özgürlüğü platformu” olarak bilinen muhafazakâr bir sosyal ağ olan Parler’i satın aldığını duyurdu. Şimdi, Perşembe günü (1), hizmetin sahibi olan Parlement Technologies, anlaşmanın artık gerçekleşmeyeceğini duyurdu.

TechCrunch web sitesi tarafından yayınlanan şirket açıklamasına göre, anlaşmanın feshi karşılıklı oldu. Notta, “Bu karar her iki tarafın da menfaati doğrultusunda Kasım ayı ortasında alınmıştır,” deniliyor.

 

Parlement Technologies ayrıca Parler’in “canlı topluluğumuz için platformu büyütmek ve geliştirmek üzere gelecekteki fırsatları takip etmeye” devam edeceğini söylüyor. Kanye West’in sosyal ağı satın aldığının Ekim ayında duyurulmasına rağmen, şirket notu satın alma anlaşmasının hiçbir zaman resmileşmediğini ima ediyor.

Dahası, Ye’nin ABD’nin Connecticut eyaletinde bir okula düzenlenen silahlı saldırıda 20 çocuk ve sekiz yetişkinin öldürüldüğü Sandy Hook trajedisi hakkında yalanlar yaydığı için yaklaşık 1 milyar dolarlık tazminattan sorumlu tutulan Alex Jones ile yaptığı röportajda Nazi lideri Adolf Hitler’i övmesinden kısa bir süre sonra ayrılık duyurusu geldi.

Ye’nin anti-Semitik konuşmasının ardından iptal edilmesini yorumlarken konuya geldiler. Aşırı sağcı programda “Ben de Hitler’de iyi şeyler görüyorum” dedi.

Kaynak: TechCrunch, Folha

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz