- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDReality TV yıldızları Todd ve Julie Chrisley dolandırıcılık ve vergi suçlarından mahkum...

Reality TV yıldızları Todd ve Julie Chrisley dolandırıcılık ve vergi suçlarından mahkum edildi

- Advertisement -spot_img

Reality TV yıldızları Julie ve Todd Chrisley, Pazartesi günü federal mahkemede hapis cezasına çarptırıldı.

“Chrisley News” çifti, Haziran ayında bankaları 30 milyon dolardan fazla sahte kredi ile dolandırmak için komplo kurmaktan suçlu bulundu. CNN daha önce bildirdi. Ayrıca, İç Gelir İdaresi’ni dolandırmaya teşebbüs de dahil olmak üzere çeşitli vergi suçlarından hüküm giydiler.

Yargıç Eleanor L. karar verdi. Ross, Todd Chrisley’i 12 yıl hapis ve üç yıl denetimli serbestlik cezasına çarptırdı. Karısı Julie Chrisley, yedi yıl hapis ve üç yıl denetimli serbestlik cezasına çarptırıldı. ABD’nin Georgia Kuzey Bölgesi Savcısı Ryan Buchanan, ceza duruşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında, muhasebecileri Peter Tarantino’nun üç yıl hapis ve üç yıl denetimli serbestlik cezasına çarptırıldığını söyledi.

Todd and Julie Chrisley sentenced to federal prison; reality stars receive  combined 19 years behind bars | Fox NewsAdalet Bakanlığı’na göre, davadaki kanıtlar, Chrisley ailesinin yanlış banka beyanları, denetim raporları ve mali beyanlar sunarak kredi almayı başardığını gösterdi. Bir Adalet Bakanlığı basın açıklaması, paranın lüks arabalar, giysiler, emlak ve seyahat satın almak için kullanıldığını söyledi.

Ardından, önceki realite şovlarında milyonlarca dolar kazanırken, Chrisley’ler muhasebecileriyle birlikte IRS’yi dolandırmak ve geçmiş vergilerin tahsilatından kaçmak için komplo kurdular.

“Chrisley Knows Best”, 2014 yılında USA Network’te çıkış yaptı. Duruşmadan önce çekilen yeni bölümler gelecek yıl başlayacak.

Todd Chrisley’in avukatlarından biri olan Bruce Morris, Haziran ayında CNN’e yaptığı kısa açıklamada, “karardan hayal kırıklığına uğradıklarını” ve temyize gitmeyi planladıklarını söyledi.

CNN, Pazartesi günkü karar hakkında yorum yapmak için Chrisleys ve Tarantino’nun temsilcilerine ulaştı.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz