- Advertisement -spot_img
Ana SayfaKRİPTO DÖVİZİflas eden FTX'in alacaklı sayısı 1 milyondan fazla olabilir

İflas eden FTX’in alacaklı sayısı 1 milyondan fazla olabilir

- Advertisement -spot_img

Geçen hafta iflas başvurusunda bulunan FTX şirketinin alacaklı sayısı 1 milyonun üzerinde olabilir.

CNBC’nin aktardığı habere göre, şirketin avukatları son 72 saat içerisinde ABD ve diğer ülkelerdeki onlarca regülator ile görüştüklerini belirtti. Avukatlar, şirketin iflas başvurusu yaptığı 11 Kasım’da 100 bin seviyesinde olduğu tahmin edilen alacaklı sayısının çok daha fazla olduğunu belirtti.

FTX avukatlarına göre alacaklı sayısı “1 milyonun üzerinde olabilir.” Haberde belirtilen detaylara göre, bu tür iflas durumlarında borçlu şirket genellikle en yüksek alacaklı 20 kişinin listesini paylaşmakla yükümlü. Ancak, FTX’in iflası ve şirketin devasa borcu nedeniyle kripto borsasının avukatlarının en yüksek alacaklı 50 kişinin listesini hazırlamayı düşündüğü belirtildi.

Bir diğer yandan, FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman Fried, bugün ilginç bir tweet serisi paylaştı. Bankman Fried, “What” yazdıktan sonra anlam ifade etmeyen ve tek harf içeren paylaşımlar yaptı.

Fried, tweet serisini “Yasal tavsiye değildir. Finansal tavsiye değildir. Hatırladığım kadarıyla hepsi bu” yazarak bitirdi.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz