- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDABD’de 56 yaşındaki babaanne torununu doğurdu!

ABD’de 56 yaşındaki babaanne torununu doğurdu!

- Advertisement -spot_img
56 yaşındaki Nancy Hauck 4’üncü doğumdan sonra rahmi alınan 30 yaşındaki gelini için taşıyıcı anne oldu. 56 yaşındaki babaanne 9 ay karnında taşıdığı torununu sağlıklı bir şekilde doğurdu.

Utah bölgesinde yaşanan ilginç  doğum dünya kamuoyunda gündem oldu. Lise yıllarında tanışan 33 yaşındaki Jeff ve 30 yaşındaki Cambria Hauck ilişkileri boyunca geniş bir aile olmanın hayalini kurdu. İki kez ikiz bebekler doğuran Camria, dört bebeğine de tüp bebek yöntemiyle sahip olurken, son doğumunda sorun yaşadı. Yaşanan problem sonrası rahmi alınan Camria’ya bir daha gebelik sürecini yaşayamayacağı ifade edildi.

BABAANNE TORUNUNU DOĞURDU

Yeniden bebek sahibi olmak isteyen çifte Jeff’in annesi yardımcı oldu. Oğlu ve gelini için taşıyıcı annelik yapmayı kabul eden 56 yaşındaki Nancy Hauck’a gelininin embriyosu nakledildi. Çarşamba günü dokuz saat süren doğum sonrasında bebeği kucaklarına alan aile çok mutlu olduklarını ifade etti.

“SIRA DIŞI DENEYİM”

Jeff ve Cambria Hauck, “Ona ne kadar teşekkür etsek az” derken Nancy Hauck, “Çok duygusal ve sıra dışı bir deneyimdi” dedi. Nancy Hauck’un kocası yani bebeğin büyükbabası Jason Hauck da süreç boyunca eşine destek olduğunu, onunla gurur duyduğunu ifade etti.

 
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz