- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDBüyükelçi Murat Mercan San Diego ziyareti kapsamında Balboa Park’ta kurulan Türkiye Evi’nin...

Büyükelçi Murat Mercan San Diego ziyareti kapsamında Balboa Park’ta kurulan Türkiye Evi’nin açılışına katıldı

- Advertisement -spot_img
Türkiye Washington Büyükelçisi Sayın Murat Mercan, Los Angeles Başkonsolosu Sayın Murat Kuzum’la Balboa Park’ta kurulan Türkiye Evi’nin açılışına katıldı.

Türkiye’nin Vaşington (WashingtonBüyükelçiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ”Büyükelçi Murat Mercan San Diego ziyareti kapsamında Los Angeles Başkonsolosumuz Sinan Kuzum’la birlikte Balboa Park’ta kurulan Türkiye Evi’nin açılışına katıldı; vatandaşlarımız ve Türk Amerikan toplumuyla Türk Festivali’nde bir araya geldi.

Büyükelçi Mercan ve Başkonsolos Kuzum Türkiye Evi’nde, San Diego bölgesinde yaşayan bilim ve iş insanlarımız, Ahıska Türkü soydaşlarımız ve öğrencilerimizle görüştü; onların öneri ve sorunlarını dinledi.
San Diego’ya, Türk kültürünün tanıtımı için son derece kıymetli bir değer kazandıran Türk Amerikan toplumuna gayretleri ve heyecanları için teşekkür ediyoruz. ‘ifadeleri kullanıldı.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirBir 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirBir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirBir 13 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirBir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 6 kişi, müzik enstrümanı çalan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Fotoğraf: Embassy of Türkiye, Washington D.C.
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz