- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDBüyükelçi Murat Mercan, Başkonsolos Sinan Kuzum’la ATASC San Diego Türk Okulu’ndaki Cumhuriyet...

Büyükelçi Murat Mercan, Başkonsolos Sinan Kuzum’la ATASC San Diego Türk Okulu’ndaki Cumhuriyet Bayramı törenine katıldı

- Advertisement -spot_img

Washington Büyükelçisi Sayın Murat Mercan, Los Angeles Başkonsolosu Sayın Murat Kuzum’la ATASC San Diego Türk Okulu’ndaki Cumhuriyet Bayramı törenine katıldı.

Türkiye’nin Vaşington (WashingtonBüyükelçiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ”Cumhuriyetimizin 99. yılının coşkusunu öğrencilerle paylaştı; okul yönetimi ve ailelere davetleri için teşekkür etti.

Türk Amerikan toplumunun geleceği olan çocuklarımıza Türkçe eğitimi veren, kimlik, dil ve tarih bilinci aşılayan bu gibi okullarımızın çabalarını takdir ediyor ve destekliyoruz. ‘ifadeleri kullanıldı.

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirBir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirBir 12 kişi, çocuk, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'Butterflies es' görseli olabilirBir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 10 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 15 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Fotoğraf Kaynak: Embassy of Türkiye, Washington D.C. 
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz