- Advertisement -spot_img
Ana SayfaDÜNYAMcfit'in kurucusunun uçağı düştü! Denizde cansız bedenler bulundu

Mcfit’in kurucusunun uçağı düştü! Denizde cansız bedenler bulundu

- Advertisement -spot_img
Dünya üzerinde bulunan en büyük fitness zincirlerinden bir tanesi olan Mcfit’in kurucusu Rainer Schaller’ın içerisinde bulunduğu özel uçak radardan kaybolmuştu. Son sinyalin geldiği alanda arama kurtarma faaliyetini gerçekleştiren ekipler, uçağın enkazına ulaştı.

Mcfit’in kurucusu olan iş insanı Rainer Schaller’ın içerisinde bulunduğu özel uçak Kosta Rika üzerinde giderken radarda görülmemeye başlamıştı. Schaller’ın çocuklarının ve eşinin de bulunduğu özel uçaktan son sinyal gelen bölgede arama kurtarma faaliyetlerine başlayan ekipler, uçağın düştüğünü belirledi.

Kosta Rika makamları haberleri doğruladı

Bir İngiliz gazetesinden edinilen bilgilere göre, arama kurtarma çalışması sağlayan ekipler uçağın enkazına ait olduklarını belirledikleri parçalara ulaştı. Aynı haber içerisinde, ekiplerin 3 kişinin cansız bedenini bulduğu da aktarıldı. Tespit edilen cansız bedenlerden, bir tanesinin küçük yaşlarda birisine ait olduğu ifade edildi.

Kosta Rika makamları yayınlanan haberlerin doğruluğunu onaylarken, uçağın Piaggio P.180 Avanti olduğu detayı da paylaşıldı.

Uçak içerisinde Schaller’ı kişisel antrenörlüğünü yapan Marcus Kurreck’in de bulunduğu ifade ediliyor.

Mcfit, Schaller’ın uçakta olduğunu doğruladı

Kosta Rika Sivil Havacılık Direktörü Fernando Naranjo, özel uçağın iniş yapacağı havalimanına gitmesine 40 kilometre mesafe kala, 2 bin rakımda radardan kaybolduğunu duyurmuştu. Gerçekleştirilen resmi açıklamada uçak içerisinde 5 Alman vatandaşının bulunduğu aktarılmıştı.

Daha sonra Mcfit tarafından gerçekleştirilen açıklamada Schaller’ın özel uçakta bulunduğu ifade edilmişti. Uçağın düşüş sebebine yönelik herhangi bir resmi açıklama ise henüz gelmedi.

Merve Yüksel / HND

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz