- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDWashington eyaletinde bir kadın, evli olduğu kişi tarafından bıçaklanıp, elleri bağlı bir...

Washington eyaletinde bir kadın, evli olduğu kişi tarafından bıçaklanıp, elleri bağlı bir şekilde gömüldükten sonra kurtulmayı başardı

- Advertisement -spot_img

NBC News’un mahkeme belgelerinden aktardığına göre Thurston bölgesi polisi pazartesi sabah 1’de bir kulübenin arkasında saklanarak, “Benim eşim beni öldürmeye çalışıyor” diye bağıran bir kadın buldu. 

Belgelere göre kadının boynu, eli ve ayakları koli bandıyla bağlanmıştı. Rapora göre bacakları, kolları ve kafasında morarma görülen kadının kıyafetlerinde de toprak bulundu.

Olympian’ın haberine göre olayla ilgili olarak kadının eşi, 53 yaşındaki Chae Kyong An gözaltına alındı. An’a birinci dereceden cinayet girişimi ve birinci dereceden insan kaçırma suçlaması yöneltilmesi bekleniyor.

İddianameye göre ikili boşanma ve para üzerine konuşurken, An saldırıda bulundu.

Kadının Apple marka akıllı saatiyle yakınlarına acil durum uyarısı gönderdiği, ancak An’ın saati bir çekiçle kırdığı belirtildi.

An’ın daha sonra kadını ormanlık bir alana bağlı bir şekilde götürüp göğsünden birkaç kez bıçakladığı, ardından da kazdığı bir çukura gömmeye çalıştığı aktarıldı.

Kadın, polise birkaç saat gömülü kaldığını ve daha sonra elini kurtarınca çıkmayı başardığını ifade etti.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz