- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDForbes Ucuz Tatil Yapmak İsteyen ABD'lilere Türkiye'yi Önerdi

Forbes Ucuz Tatil Yapmak İsteyen ABD’lilere Türkiye’yi Önerdi

- Advertisement -spot_img
Forbes dergisinde yer alan bir yazı, dolar Pound ve Euro karşısında değer kazanırken seyahat etmek isteyen ancak Avrupa şehirlerinde tırmanan turizm fiyatları nedeniyle zorlanan ABD’li turistlere Türkiye’yi önerdi.

İtalya’nın Venedik şehrinin örnek verildiği yazıda, Venedik’te 2 günlük bir seyahat yerine Türkiye’de üç şehirde 7 gün geçirilebileceği belirtildi.

Forbes dergisinde Larry Olmsted’in kaleme aldığı yazı, “Avrupa seyahatlerinin yüksel maliyetinden yoruldunuz mu? Harika bir tatil değeri için Türkiye’yi düşünün” başlığıyla yayımlandı.

Olmsted, İtalya’nın Venedik şehrinden verdiği örnekle ekim ayında gecelik otel fiyatlarının en düşük 800 Euro olduğunu aktardı.

Olmsted, seyahat etmek isteyen ancak Avrupa şehirlerinde artan konaklama, yeme içme masrafları nedeniyle ikilemde kalan ABD’li turistlere Türkiye’yi önerdi. Olmsted’in yazısında “Neyse ki harika yemekleri, kültürü, tarihi ve çok çeşitli büyük şehirleriyle uygun fiyatlı Avrupalı bir tatil aratışında olanlar Türkiye’yi değerlendirebilir” yazdı.

Venedik ve Türkiye’yi karşılaştıran Olmsted, “Büyük Kanal’da bir hafta sonundan daha az fiyata tam bir lüks tatil geçirebilir, birden fazla şehir ve görülecek alanı ziyaret edebilir, en iyi otellerde kalabilirsiniz” dedi.

Bodrum ve Yunan adası Kos arasındaki 30 dakikalık feribot yolculuğundan bahseden Olmsted, Kos’ta bir şişe suya 3 Euro verirken Bodrum’da 25 cent ödediğini vurguladı.

Lüks seyahat şirketi Travel Atelier’den bahseden Olmsted, şirketin sunduğu yedi günlük, 1900 dolarlık bir programdan bahsetti. Yedi günlük program turistlere İstanbul, Kapadokya ve Efes gezileri sunuyor.

Olmsted, ABD’li turistlerin Türkiye tercihinin giderek arttığını belirtti.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz