- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDABD'li milyarder Jeff Bezos'tan ekonomi uyarısı: Fırtınaya hazırlanın

ABD’li milyarder Jeff Bezos’tan ekonomi uyarısı: Fırtınaya hazırlanın

- Advertisement -spot_img

ABD’li milyarder iş insanı Jeff Bezos, sosyal medya hesabından ekonomide resesyon riskinin bulunduğunu belirten bir videoyu alıntılayarak tedbirli olma uyarısında bulundu.

Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, sosyal medya hesabı üzerinden ABD ekonomisinin durumuna yönelik paylaşımda bulundu. Goldman Sachs CEO’su David Solomon’un ekonomik belirsizlikler nedeniyle temkinli olunması gerektiğini söylediği bir videoyu alıntılayan milyarder iş insanı, ekonominin fırtınaya hazırlanmak için sinyal gönderdiğini yazdı.

Duvar’da yer alan habere göre Bezos’un dün sosyal medyadan paylaştığı videoda Goldman CEO’su David Solomon, “Bence artık ufukta daha fazla oynaklık olduğunu görmemiz gerekiyor. Bu doğrudan zor bir ekonomik senaryomuz olduğu anlamına gelmez. Ancak sonuçların dağılımına bakıldığında, Amerika Birleşik Devletleri’nde resesyon yaşama ihtimalimiz yüksek” değerlendirmesinde bulunmuştu.

Biden’ın benzin istasyonu çağrısına tepki göstermişti

Geçen yıl Amazon CEO’su görevinden ayrılan ancak şirket yönetimindeki pozisyonunu sürdürmeye devam eden Bezos, daha önce de Joe Biden’ın ekonomi politikalarını eleştirerek Beyaz Saray’ı enflasyonla mücadele konusunda samimiyetsiz olmakla suçlamıştı.

ABD Başkanı Joe Biden’ın benzin istasyonları işleten şirketlere fiyatları düşürme çağrısına tepki gösteren Bezos, “Enflasyon Beyaz Saray’ın bu tür açıklamalar yapmasından çok daha büyük bir problem. Bu ya yanlış yönlendirme, ya da piyasanın temel dinamiklerinin derin biçimde yanlış anlaşılması” demişti.

T24

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz