- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDVirginia eyaletinde bir açık hava toplantısında sekiz kişi vuruldu

Virginia eyaletinde bir açık hava toplantısında sekiz kişi vuruldu

- Advertisement -spot_img
Amerika Birleşik Devletleri’nin Virginia eyaletindeki Harrisonburg bölgesinde bulunan James Madison Üniversitesi kampüsü yakınlarındaki bir açık hava toplantısında Pazar günü sekiz kişi vuruldu.

Polis, 20 yaşındaki bir adamın Pazar günü Virginia, Harrisonburg’daki James Madison Üniversitesi kampüsü yakınlarındaki bir açık hava toplantısında sekiz kişiyi sniper taktiğiyle vurduğu şüphesiyle tutuklandığını açıkladı.

Harrisonburg Polis Departmanı’nın olaydan yaklaşık 15 saat sonra Twitter’da yaptığı açıklamaya göre, şüphelinin Harrisonburg’lu Tyreaf Isaiah Fleming olduğu tespit edildi.

Polise göre, Fleming cinayete teşebbüs, ağır yaralama, hüküm giymiş bir suçlu tarafından ateşli silah bulundurma ve bir suç işlemi sırasında ateşli silah kullanma suçlamalarıyla karşı karşıya.

Polis, silahlı çatışmanın Pazar günü sabah saat 2:20 sıralarında James Madison Üniversitesi kampüsünün güneybatısındaki bir mahallede çıktığını söyledi. Polis en az bir silahlı kişinin “açık hava toplantısında kalabalığın üzerine defalarca ateş ettiğini” söyledi.

Yetkililer, polisin ateş etme olayına başka şüphelilerin karışıp karışmadığını da araştırdığını söyledi.

Polise göre, kurbanların tümü hayati tehlike oluşturmayacak şekilde kurşun yarası aldı. Yetkililer, kurbanlardan beşinin yakındaki Sentara RMH Tıp Merkezine götürüldüğünü ve diğer üçünün Virginia Üniversitesi Tıp Merkezi’nde tedavi edildiğini söyledi.

Kurbanların yaşları 18 ile 27 arasında değişiyordu. Yaralananlar arasında James Madison Üniversitesi’nden herhangi bir öğrencinin olup olmadığı henüz tespit edilmedi.

Polis, olay hakkında bilgisi olan herkesin (540) 574-5050 numaralı telefondan teşkilatın ihbar hattını arayabileceğini söyledi.

Haber Kaynak: abdpost.com
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz