- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDJP Morgan Chase Kanye West'in hesabını iptal etti ve parasını çekmesi için...

JP Morgan Chase Kanye West’in hesabını iptal etti ve parasını çekmesi için 21 Kasım’a kadar süre verdi

- Advertisement -spot_img

Sosyal medyada yaptığı tartışmalı paylaşımlarla hesapları kısa süreliğine askıya alınan Kanye West’e bir tepkide JPMorgan Chase’den geldi. Banka, West ile tüm iş ilişkilerini kesti

 

JPMorgan Chase’in, Kanye West’in yahudi karşıtı yorumları sonrası çıkan tartışmalar ve sağ kanadın temsilcilerini giderek daha fazla benimsemesi üzerine rapçiyle ve giyim markası Yeezy ile bağlarını kopardığı ortaya çıktı.

Sağcı yorumcu Candace Owens, rapçinin JPMorgan tarafından herhangi bir resmi neden olmaksızın kovulduğunu yazarak bankadan aldığı iddia edilen bir mektubun ekran görüntüsünü tweetledi. Mektup, West’e JPMorgan’ın rapçiyle olan bankacılık ilişkisini sona erdirdiğini ve yeni bir banka bulması için 21 Kasım’a kadar vakti olduğunu bildiriyor.

New York Times’ın Dealbook bülteni Owens’ın iddiasını doğruladı. West, son zamanlarda JPMorgan CEO’su Jamie Dimon ve diğer üst düzey yöneticiler Bill Grous ve Jing Ulrich de dahil olmak üzere birçok iş ortağını eleştirdi. Yakın tarihli bir Instagram gönderisinde West, “Amerikan ekonomisini ve endüstrisini etkileme yeteneğimi bastırmak için çok fazla kontrol ve idare” olduğunu iddia etti.

Yahudi karşıtı paylaşımları

Geçen hafta West’in Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle, ABD’li rapçinin hesabı kısıtlandı. West, Instagramdan paylaşım yapamayınca birkaç yıldır kullanmadığı Twitter hesabına geri dönmüştü. 45 yaşındaki rapçi burada sosyal medyada kısıtlanmasının suçlusunun Yahudiler olduğunu iddia etti.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz