- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDPaterson kentinde yangın ihbarına giden 2 itfaiye aracı birbirine girdi

Paterson kentinde yangın ihbarına giden 2 itfaiye aracı birbirine girdi

- Advertisement -spot_img
Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletine bağlı Paterson kentinde yangın ihbarına giden 2 itfaiye aracı birbirine girdi. Bir araç çarpmanın etkisiyle markete daldı.
Kaza dün gece Paterson, Broadway ve Straight Street’te meydana geldi. Bir yangına müdahale etmek için yola çıkan itfaiye araçları kavşak içinde çarpışı.

Çarpmanın etkisiyle bir kamyon doğrudan ağaca, diğeri ise bir bakkala girdi. Golden Mango Süpermarket’in içinde çekilen videoda, cihazın önünün mağazanın ön duvarından kırıldığı görülüyordu.

Ağaca çarpan itfaiye aracında bulunan 8 itfaiyeci hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, gruptan üçünün ciddi şekilde yaralandığını ve diğer beşinin tedavi edilip Pazar gecesi geç saatlerde taburcu edildiğini söyledi.

Belediye Başkanı Andre Sayegh, “İşlerini yapıyorlardı, olabildiğince hızlı bir şekilde olay yerine gitmeye çalışıyorlardı ve ne yazık ki bu oldu. Ellerinden geldiğince çabuk oraya ulaşmaya çalışıyorlardı.” dedi.

3. itfaiye aracı işyerinde çıkan yangını kontrol altına almayı başardı. Ana caddede çıkan yangında iki mağaza cephesi de ağır hasar gördü.

Haber Kaynak: abdpost.com
Fotoğraf: Melissa Colorado

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz