- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABD2 yaşındaki çocuk, 82 yaşındaki kadının hayatını tek kelimeyle kurtardı: 'Ayaklar'

2 yaşındaki çocuk, 82 yaşındaki kadının hayatını tek kelimeyle kurtardı: ‘Ayaklar’

- Advertisement -spot_img

ABD’de 2 yaşındaki Ethan, annesiyle birlikte bahçede oynarken, dikkatini çeken bir şeyi annesine anlatabilmek için yalnızca “Ayaklar” dedi. Oğlunun ısrarlı tavırları karşısında dediği yeri kontrol eden kadın 8 Ağustos’tan beri kayıp olan Alzheimer hastası 82 yaşındaki kadını buldu.

ABD’nin Georgia eyaletinde yaşanan olayda, 2 yaşındaki Ethan Moore, evlerinin arka bahçesinde annesiyle oyun oynuyordu.

Sabah’ın aktardığı habere göre küçük oyuncakla baloncuk kovalayan Ethan, bahçelerinin yanı başındaki küçük ormanlık alana doğru gittiğinde dikkatini bir şey çekti.

Annesinin elini tutarak gördüğü şeyi anlatmaya çalışan Ethan yalnızca “ayaklar” dedi. Ancak küçük çocuğun annesi Brittany oğlunun baktığı yerde hiçbir şey görmüyordu.

Ethan’ın ısrarı üzerine kalkıp çitlere giden kadın bir çift ayak gördü.

Yerde yaşlı bir kadının olduğunu fark eden anne hemen sağlık görevlilerini aradı. Yerde yatan kadının 8 ağustos tarihinden beri kayıp olan 82 yaşındaki Nina Lipscomb olduğu öğrenildi.

Alzheimer hastası olduğu öğrenilen kadın hastaneye kaldırıldı. Taburcu olan kadının ilk işi ise hayatını kurtaran minik Ethan ile tanışmak oldu.

Nina’nın kızı Karen Lipscomb annelerini bulmak için seferber olduklarını söyleyerek, “Günün sonunda annemi kurtaran yalnızca küçük bir çocuk oldu” dedi.

Nina’nın çocukları çok sevdiği ifade edildi. Ninai Ethan’a da bir çanta dolusu oyuncak ve balon getirdi.

2 yaşındaki Ethan 82 yaşındaki kadının hayatını tek kelimeyle kurtardı:  Ayaklar - Son Dakika Haberler82 yaşındaki kadının hayatını 2 yaşındaki çocuğun tek bir kelimesi kurtardı:  ''Ayaklar!'' - Mynet trend

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz