- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDTexas'ta Cinayet Girişiminde Kurban Yerine Katil Öldü

Texas’ta Cinayet Girişiminde Kurban Yerine Katil Öldü

- Advertisement -spot_img
Amerika Birleşik Devletleri’nin Texas eyaletinde 26 yaşındaki Byron Redmon, açtığı ateş sonucu kimliği belirsiz kadını boynundan vurdu. Kurşun daha sonra kadının vücudundan çıkıp Redmon’un bacağına isabet etti.
Texas’lı bir adam, bir kadını vurduğu kurşunun sekmesi sonucu ölümcül şekilde yaralandı.

Dallas Polis Teşkilatı, Pazar günü internet sitesinde yaptığı açıklamada 26 yaşındaki Byron Redmon’un Cumartesi günü meydana gelen silahlı saldırı sırasında ateş açıp kimliği belirsiz bir kadını boynundan vurduğunu belirtti.

Tuhaf şekilde, merminin kadının vücudundan çıktığını ve Redmon’un bacağına isabet ettiğini vurguladılar.

Polis, 30 Temmuz sabahı saat 11.40 sularında Medical District mahallesinde silah sesleri duyulduğu ihbarları üzerine geldi. Olay yerine vardıklarında, dairenin önünde bir kan izi fark ettiler ama içeride kimseyi bulamadılar.

Yakındaki bir hastane, yetkilileri Redmon ve kimliği belirsiz kadının tesisin dışındaki bir araçta olduğundan haberdar etti. Kurşun yaraları için tedavi edildiler ve Redmon kısa süre sonra öldü. Kimliği açıklanmayan kadın ise daha sonra taburcu edildi.

Olaya ilişkin soruşturma başlatan Dallas polisi, Pazartesi günü The Independent’a saldırının aile içi bir anlaşmazlıktan kaynaklandığını bildirdi.

Kaynak: abdpost.com

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz