- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew Jersey’deki devlet hastanesinde bütçe tepkisi

New Jersey’deki devlet hastanesinde bütçe tepkisi

- Advertisement -spot_img
Eyalet bütçesi Valisi Phil Murphy’nin 30 Haziran’da imzaladığı Newark’taki yeni bir Üniversite Hastanesi için 50 milyon dolar ayırıyor, New Jersey’deki tek devlet hastanesi.

Kulağa çok para gibi gelebilir. Ancak, sık sık sıhhi tesisat ve elektrik sorunlarından kaçmak ve kapasitesinin iki katıyla çalışan bir acil servisi yönetmek zorunda kalan 1400 hemşire ve diğer sağlık çalışanlarını temsil eden sendikaya değil. Hastanenin eski CEO’su Shereef Elnahal 2020’de tesisin öngörülebilir gelecek için her yıl yaklaşık 20 milyon dolarlık “acil” onarıma ihtiyacı olduğunu söylediğinde değil.

Murphy ve eyalet yasama meclisi için operasyonlar için 151 milyon dolar artı 43 yıllık eski tesisin tahmini 1,2 milyar dolarlık maliyeti için 600 milyon dolarlık ön ödeme için aylarca halka açık kampanya yürüttükten sonra, Sağlık Profesyonelleri ve Müttefik Çalışanların lideri, hayal kırıklığına uğramış.

519 yataklı hastane, sigortasız, sigortasız ve Medicaid hastalarının en büyük payına hizmet etmekle kalmıyor, aynı zamanda bir Rutgers Üniversitesi eğitim hastanesi ve kuzey Jersey’deki en ağır yaralı insanlara bakan birinci seviye bir travma merkezi. Hasta şehrin 1967’deki yıkıcı isyanlardan kurtulmasına yardımcı olmak için kuruldu.

HPAE Başkanı Debbie White , devlet bütçesinin milyarlarca harcanmamış pandemi fonu ve beklenenden daha yüksek vergi tahsilatlarıyla olağandışı bir şekilde aynı hizada olmasıyla, bu yıl Üniversitenin geleceğinin güvence altına alınabileceği yıldı, dedi.

White, “151 milyon doları savunuyorduk çünkü bu hastaneyi çalışır durumda ve iyi bir yerde tutmanın gerekli olduğunu düşündük” dedi.

“Yeni bir tesise ihtiyacımız olduğuna şüphe yok. Çok fazla sorun var” diye ekledi. “Hastalara asla ‘Odanız bir saat içinde su basacak, hareket etmeniz gerekiyor’ denmemeli. ”

White, “Yeni bir tesis için mücadelemiz hala devam ediyor” dedi.

Murphy yetkilileri ve yasa koyucular, en son bütçe müzakerelerinin sonucunu çok daha farklı görüyorlar. Günlük operasyonlar için art arda ikinci yıl aldığı 44,7 milyon dolara ek olarak 50 milyon doların Üniversitenin geleceği için bir desteğin işareti olduğunu söylüyorlar.

Murphy sözcüsü Christi Peace, 50 milyon dolar ayırmanın “Vali’nin Üniversite Hastanesine devam eden desteğini temsil ettiğini” söyledi.

Kaynak: The Anatolia Post

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz