- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew Jersey’de 28 milyon dolarlık proje onaylandı

New Jersey’de 28 milyon dolarlık proje onaylandı

- Advertisement -spot_img
Jon Bon Jovi hizmet alanı da dahil olmak üzere Garden State Parkway hizmet alanları ve  rampalarını genişletmek ve kaldırımları iyileştirmek için 28 milyon dolarlık bir proje onaylandı

Turnpike Authority komisyon üyeleri tarafından yaklaşık 28 milyon dolarlık bir genişleme projesi onaylandı.

Projenin genişleme olmadığını savunan bir grup konuşmacı , Turnpike uzantısını Hudson County üzerinden Holland Tüneli’ne genişletmek için 4.7 milyar dolarlık farklı bir teklife karşı olduklarını yineledi.

Onaylanan proje, Garden State Parkway’deki dokuz hizmet alanına gidişi ve 23 rampayı genişletecek ve iyileştirecek. Komisyon üyeleri, işi yapması için South Plainfield’dan D’Annunzio & Sons Inc.’e 27.9 milyon dolarlık bir ödeme sağlanmasına oybirliğiyle karar verdi.  Bu projedeki beş teklifin en düşük olanıydı.

Yetkili baş mühendis vekili Michael Garofalo, çalışmanın, sürücüler için saha mesafesini iyileştirmeye ve kaldırımı iyileştirmeye ek olarak, hizmet alanlarını kullanan sürücülerin manevra kabiliyetini de iyileştirmesi gerektiğini söyledi.

Sahile bağlı sürücülerin bu yaz yollarına çıkan inşaat konusunda endişelenmelerine gerek yok. Garofalo, çalışmaların sonbaharın başlarına kadar başlamayacağını söyledi. 2024 yılının başlarında tamamlanması planlanıyor.

Kaynak: The Anatolia Post

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz