- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDMichigan'da 12 Yaşındaki Çocuk Silahla Benzinlik Soydu

Michigan’da 12 Yaşındaki Çocuk Silahla Benzinlik Soydu

- Advertisement -spot_img

Hartford kentinde benzin istasyonunun marketine giren bir çocuk sıradaki müşterinin marketten ayrılmasıyla çantasından çıkardığı tabancayı kasiyere doğrulttu.

Kasadaki paraları çantaya koymasını isteyen 12 yaşındaki soyguncuya kasiyer kadın önce inanmadı.

Bu sırada mermiyi namluya süren çocuk daha sonra bir el ateş etti.

Kasiyer tabancanın sesiyle korkarak kasadaki paraları çantaya doldurdu. Bu sırada tekrar ateş etmek isteyen çocuk mermiyi yere düşürürken çantayı alarak hızlıca marketten uzaklaştı.

Önceki gün meydana gelen olayın ardından Polis benzinliğe gelerek olay yerinde inceleme başlattı. Bölgede geniş çaplı arama yapan Polis çocuğu 2 saat sonra saklandığı yerde yakaladı.

Hartford Polis Şefi Tressa Beltran olayla ilgili olarak anne babası ayrı olan ve Dedesiyle yaşayan çocuğu, dedesiyle birlikte gözaltına alındığını dile getirdi.

Çocuğun yasal vasisi olan dede, polise torununun kasayı açabileceğini düşünmediğini böyle bir hatayı nasıl yaptığını anlayamadığını söyledi.
Dede ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Evin kapısına : ‘Şu anda yorum yok, resim yok. Bu kasabada yaşamak zorundayım ve biraz uyumaya ihtiyacım var.’  diye bir yazı astı.

Hartford Ortaokuluna devam eden çocuk şu anda Allegan County Çocuk Merkezinde gözaltında ve bu ayın sonundaki duruşmaya kadar orada kalacak.

Jessica adlı mağaza memuru News Channel 3’e verdiği demeçte, “Onun bir çocuk olduğunu sanıyordum, 10 yaşında bile değil” dedi .

“Sesi fazla sakin geliyordu. Silahın sesini duyana kadar ciddi anlamda şaka olduğunu düşündüm.

Jessica, “Bir yanım çocuğun elindeki silahı almak ve abla nasihati yapmak istedi. Biraz zorlasan ağlayacak durumdaydı. Her zaman soyulursam onlara parayı vereceğimi düşündüm, hiçbir para hayatım kadar önemli değil.’ dedi.

Polis, çocuğun soygunu neden yaptığına dair kendilerine herhangi bir sebep verilmediğini söyledi.

‘Bu işte her gün yeni bir şey görüyorum. 38 yıldır tam zamanlı polis memuruyum. Hartford “Beni gerçekten şaşırtan şey, hiçbir duygu göstermemesiydi” dedi.

Teğmen Mike Prince, “Bize bunu para için yapmadığını söyledi. Parayı kanalizasyona atacağını söyledi.  Neden yaptığına dair bir açıklama yapmadı.’ diye konuştu.

Marathon benzin istasyonu,  polis karakolunun köşesinde yer almakta.

Haber Kaynak: www.abdpost.com

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz