- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew Jersey’de “tat ve lezzetin aşkı” buluştu

New Jersey’de “tat ve lezzetin aşkı” buluştu

- Advertisement -spot_img

Eatery Cafe & Kitchen New Jersey’de büyüleyici muhteşem konsepti ile müşterileriyle buluştu.

Türkiye’nin New York Başkonsolosu Sayın Reyhan Özgür’ün açılışını gerçekleştirdiği Eatery Cafe & Kitchen davetlilerinde katılımıyla görkemli bir törenle hizmete girdi.

Servisiyle ve büyüleyici atmosferi ile şimdiden bölgenin en popüler mekanlarından biri olan kurumsal firmaların, toplu yemek veren şirketlerin dikkatini catering hizmeti için çekmiş durumda.

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

New York Başkonsolosluğunun sosyal medya hesaplarında da yapılan paylaşımlarda Başkonsolos Özgür, ”ABD’de Türklerin en yoğun bulundukları New Jersey’de, vatandaşlarımızın yeni yatırımları hayata geçirdiklerini görmekten memnuniyet duyuyoruz. NJ/Fairfield’da açılışını gerçekleştirdiğimiz ‘Eatery Cafe & Kitchen’ işletmesine, faaliyetlerinde başarılar dileriz.” ifadelerin kullandı.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Yemek yeme atmosferini çok geniş bir kavramda irdeleyen işletme sahibi Sayın Sema Bulut, mekânında en üst hijyen standartlarını uygulayarak müşterileri sadece iyi yemeğe değil, mükemmel bir hizmet ile keyifli bir yemek ortamında ağırlıyor.

Mekân yenilikçi uygulamaları ile, ürün, hizmet, kalitesini kanıtlamış NY, Florida ve California’dan gelen Franchise taleplerini değerlendiriyorlar.

Büyüme planı New Jersey ile sınırlı kalmayan Eatery Cafe & Kitchen şimdiden Newark Airport ile görüşmelere başlamış ve Amerika’daki tüm hava alanları içinde açılması düşünülen şubeler için şimdiden harekete geçmiş durumda.

Hedeflenen lokosyonun en başında Soho Manhattan’ın kalbinde müşterilerini “tat ve lezzetin aşkı” ile buluşturmak.

Kaliteli hizmet anlayışı ve yenilikçi konsepti, hızlı ve hijyenik paket servisi ile metropol Kentlerde, tren İstasyonları, Şehir merkezlerinde 7/24 müşterilere hizmet sunmaya odaklı Eatery Cafe & Kitchen’ın üzerine gözler çevrilmiş durumda.

Bir ileri seviyede kahve sunumları ile nefis lezzetli yemek servisinin ilk defa ayni lokasyonda kullanıldığı yenilikçi bir konsept ile gündemde.

Eatery Cafe&Kitchen’ın büyüleyici atmosferinden görüntüler:

Fotoğraf açıklaması yok.
Bir 1 kişi, tatlı ve iç mekan görseli olabilirBir mobilya ve iç mekan görseli olabilirBir iç mekan görseli olabilir

Adres: 1275 Bloomfield Ave STE 82, Fairfield, NJ 07004, United States

Phone: +1 973-337-2407

 

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz