- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDLos Angeles’te dehşet verici olay: Çürümüş bebek cesetleri bulundu!

Los Angeles’te dehşet verici olay: Çürümüş bebek cesetleri bulundu!

- Advertisement -spot_img
ABD’nin Los Angeles kentindeki bir cenaze evinde son zamanların en dehşet verici olayı yaşandı. Cenaze sahiplerinin yaptığı şikayetler üzerine morga giren yetkililerin gördüğü manzara tüyleri diken diken edecek cinstendi.

Mark B. Allen Morg ve Kremasyon Hizmetleri uzun yıllar boyunca ABD’nin Los Angeles şehrinde cenaze sahipleri için defin ve cenaze hizmetleri sunan bir kurumdu. Başlarda diğer sıradan cenaze evlerinden hiçbir farkı yoktu. Ancak yıllar içinde bazı şikâyetler gelmeye başladı. Cenaze görevlisi Mark B. Allen hakkında cenaze sahipleri tarafından yapılan suçlamalar ise kan donduracak cinstendi. Yapılan araştırmalar sonucunda cenaze görevlisi Mark B. Allen’in naaşları düzgün bir şekilde korumadığı hatta gömmediği fark edildi. Öyle ki aralarında bebeklerin de bulunduğu 11 kişinin cesedi cenaze evinde çürümüş halde bulundu.

Aralarında bebekler de var Morgda yaşananlar ülkeyi ayağa kaldırdı

HER TARAFINI SİNEKLER SARMIŞTI

Cenaze evinde yaşanan bu korkunç olay Devlet Mezarlık ve Cenaze Bürosu tarafından da incelendi. Yetkililer tarafından ziyaret edilen cenaze evinin morgunda sıcaklık 60 dereceye kadar çıkmıştı. Üstelik olay yerini inceleyen yetkilinin aktardığı bilgilere göre, buram buram çürümüş ceset kokusu yükselen morgun her tarafını sinekler de sarmıştı. Mark B. Allen cenaze evinde yaşananların gün yüzüne çıkmasının ardından şehir Savcısı Mike Feuer yaptığı açıklamada, “Bu inanılmaz üzücü ve şok edici durumda, aileler adına adaleti sağlamak için savaşıyoruz. Küçük çocuklar da dahil olmak üzere 11 kişi öldü ve cesetleri gömülmek yerine burada çürümeye bırakıldı. Buradaki kişilerin ölümleri zaten bir trajedi ancak bu korkunç derecede kötü muamele daha da büyük bir trajedi” dedi.

Kendi adını taşıyan cenaze evinin sahibi Mark B. Allen’ın bu canice hareketi neden yaptığını hâlâ bilinmiyor. 22 ayrı suçtan yargılanan Allen’ın Kaliforniya sağlık ve güvenlik kurallarını ihlal ettiği için 11 yıl hapis ve 110 bin ABD doları (yaklaşık 1 milyon 656 bin TL) para cezasına çarptırılması gündemde.

– Betül Yasemin Keskin

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz