- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew York Belediye Başkanı Eric Adams Covid19’a yakalandı

New York Belediye Başkanı Eric Adams Covid19’a yakalandı

- Advertisement -spot_img
New York Belediye Başkanı Eric Adams’ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Adams karantina süresi bitene kadar New Yorklulara uzaktan hizmet edecek

New York’un 61 yaşındaki  Belediye Başkanı Eric Adams’ın basın sekreteri Fabien Levy belediye başkanının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Levy, Adams’ın başkanlığının 100’üncü gününde yapılan testin pozitif olduğunu duyurdu.

Halka açık etkinlikler iptal edildi

Adams’ın covid19 testinin pozitif çıktığını belirten Levy, “Bu sabah Başkan Adams, boğuk bir sesle uyandı ve önce evde hızlı test kullanarak kendi durumuna baktı. Bu test negatif sonu verdi. Ancak daha sonra yapılan  PCR testinin sonucu pozitif çıktı. Şu anda belediye başkanının başka bir belirtisi yok, ancak zaten izole ediliyor ve haftanın geri kalanında tüm halka açık etkinlikleri iptal edecek. Ayrıca New York City sakinlerine ücretsiz olarak sunulan anti-viral ilaçları hemen almaya başlayacak” dedi.

Covid pozitif olan tün New Yorkluları ücretsiz verilen bu laçları almaya çağıran Adams karantina süresi bitene kadar evden çalışacak.

Adams hafta içi yapılan bir röportajda son iki yıldır yoğun bir kamu programı devam ettirmesine rağmen bugüne kadar hastalığa yakalanmadığını belirtmişti.

Kaynak: The Anatolia Post

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz