- Advertisement -spot_img
Ana SayfaSEYAHATSon Dakika: THY, 4 ülkeye seferlerini iptal etti

Son Dakika: THY, 4 ülkeye seferlerini iptal etti

- Advertisement -spot_img
Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Türk Hava Yolları, Ukrayna, Moldova, Rostov ve Soçi seferlerini 10 Nisan’a, Belarus seferlerini ise 31 Mart’a kadar iptal ettiğini açıkladı.

Ukrayna savaşının 20. gününe girilirken uçuş tehlikesi açısından birçok hava yolu şirketi seferlerini iptal etti. Bu kapsamda Türk Hava Yolları da ( Thy ) yeni bir karar aldığını açıkladı. Buna göre, THY; Ukrayna, Moldova, Belarus ve Rusya’nın Rostov ile Soçi seferlerini iptal etti.

BELARUS’A DA SEFER YAPILMAYACAK

THY’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “10 Nisan 2022 (dahil) tarihine kadar Ukrayna çıkışlı/varışlı uçuşlarımız iptal edilmiştir. 10 Nisan 2022 (dahil) tarihine kadar Moldova çıkışlı/varışlı uçuşlarımız iptal edilmiştir. 31 Mart 2022 (dahil) tarihine kadar Belarus çıkışlı/varışlı uçuşlarımız iptal edilmiştir. 10 Nisan 2022 (dahil) tarihine kadar Rostov çıkışlı/varışlı uçuşlarımız iptal edilmiştir. 10 Nisan 2022 (dahil) tarihine kadar Soçi çıkışlı/varışlı uçuşlarımız iptal edilmiştir. Değişiklik ve iade işlemlerinizi acentenizden, web sitemizden ya da 0 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimizden tamamlayabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

Son Dakika: Uçuşu olanlar dikkat! THY, 4 ülkeye seferlerini iptal etti
Kaynak: Haberler.com

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz